Gazete Vatan Logo

Fırtınada denize uçtu

Tekirdağ’da fırtınada yolunu kaybedip denize uçan araç bir kişiye mezar oldu. Araçta bulunan diğer 2 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Tekirdağ Barbaros Limanı yakınlarında aşırı yağış ve fırtınada yolunu kaybedip denize uçan otomobildeki 3 kişiden 2'si kurtarıldı, biri ise boğularak öldü.

Kaza, dün gece 02.00 sıralarında Barbaros Limanı’nda meydana geldi. Muratlı İlçesi’nde bir fırında çalışan Cemalettin Sezen, 59 YK 606 plakalı otomobiline iş arkadaşları Fedai Köse ve Ahmet Seyfioğlu’nu alarak eğlenmek için Kumbağ'a gitmek için yola çıktı.

Sezen’in kullandığı otomobil Barbaros Limanı yakınlarına geldiğinde şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle dönüş yolunu fark edemeyince iskeleden denize uçtu. Limanda kazayı gören balıkçıların ihbarıyla gelen Jandarma, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Altı Su Grup amirliği dalgıçları ve AFAD kurtarma ekipleri denize uçan araçtakileri kurtarmak için çalışma başlattı.

Dalgıç polis ekipleri suya girip denizin dibinde ters dönmüş otomobilden Fedai Köse ve Ahmet Seyfioğlu’nu sağ olarak çıkardı. Limanda hazır bekletilen ambulanslarla Seyfioğlu ve Köse Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Haberin Devamı