Gazete Vatan Logo
Magazin First Lady’yi giydirmem!

First Lady’yi giydirmem!

Ünlü modacı Tom Ford, ABD’nin yeni First Lady’si olan Melania Trump için ‘tasarımlarım onun için pahalı’ diyerek kıyafet tasarlamayı reddettiğini söyledi.

First Lady’yi giydirmem!

ABD’de Donald Trump’ın başkanlık dönemi ile ilgili tartışmalara şimdi de modacı isyanı eklendi. Daha önce Michelle Obama’yı giydiren ünlü isimlerin Beyaz Saray’ın yeni First Lady’si Melania Trump’ı reddetmesinin ardından bu kez de bir başka modacıdan ret yanıtı geldi. Obama çiftinin İngiltere’de Buckingham Palace ziyareti sırasında Michelle Obama için 5 bin dolarlık bir özel özel kıyafet hazırlayan Tom Ford yeni First Lady’yi veto ettiğini söyledi.

İmajıma uymaz

Ünlü modacı verdiği röportajda, daha önce de kendisine Melanie Trump’ı giydirmesi için teklif yapıldığını ve bunu ‘imajına uygun olmadığı’ gerekçesiyle reddettiğini söyledi. Donald Trump ABD’nin ilk dolar milyarderi başkanı olmasına rağmen Ford, tasarladığı kreasyonların ABD’ye First Lady olan biri için ‘çok pahalı’ olacağını ifade etti. Ancak Ford’un 8 yıldır Michelle Obama için ürün tasarladığı ortaya çıktı.