Gazete Vatan Logo

Finansın merkezine ikonik saat kulesi

Sinpaş, finansın merkezinde yer alan ‘Sinpaş Time’ adındaki projesini satışa çıkardı. Projede rezidanstan villaya farklı seçenekler yer alırken İstanbul’un ilk saatli ikonik rezidansı olarak hayata geçecek.

Finansın merkezine ikonik saat kulesi

Sinpaş, Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu yeni bir projeye başlıyor. Sinpaş Time adındaki proje, konut, rezidans, villa, ofis ve ticari alanlardan oluşurken, üzerinde yer alan dev saat kulesi ile bölgenin ikonlarından biri olmayı hedefliyor. Satışları başlayan projenin kule katında rezidanslar 9 bin, konutlar 8 bin 500 ve dükkanlar 20 bin liradan başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sunuldu. Yaklaşık 850 üniteden oluşacak projeden 900 milyon lira ciro bekleniyor.

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş Time’ın dünyanın yeni finans merkezinin hemen yanında, Finans Şehir’in kalbinde yer alan bir karma proje olduğunu belirterek, “Proje, konutla ticari alanları, konforla sosyal donatıları şehirli bir konseptle birleştiriyor. Sinpaş Time’da özgün tasarıma sahip 34 katlı kule, 342 konut, farklı tiplerde villa ve sınırlı sayıda ticari ünitenin yer aldığı farklı konsept ve kullanım imkanı sunuluyor. Alışveriş Caddesi’nde de süpermarket, kafe ve restoranların da yer aldığı 33 ticari ünite bulunacak. Sinpaş Time’da yaşayanlar, 36 bin metrekarelik şehir parkı ve içerisinde yer alan piknik alanları, göletler, oturma terasları ile doğayla iç içe olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kolay ulaşım avantajı

Sinpaş Time, şehrin farklı noktalarına kolay ulaşım imkanı sunan, avantajlı bir konuma sahip. Uluslararası Finans Merkezi ile beraber yapılacak olan yeni yol bağlantılarıyla E5 ve TEM bağlantılarına ulaşım kolayca sağlanacak. Açılacak olan Göztepe Ataşehir metro hattı ve hemen yanı başında yer alacak metro durağı ile İstanbul’un her noktasına dakikalar içinde ulaşılabilecek.