Gazete Vatan Logo

Finalinde neler olacak?

Sevilen dizi bu çarşamba sona eriyor. İşte dizinin oyuncularından finale dair ipuçları...

İki yıldır devam eden Canım Ailem bu çarşamba sona eriyor.Dizinin finalinde neler olacak? Canım Ailem'in sevilen oyuncularının önümüzdeki dönem projeleri neler?

Son iki yıldır ikinci ailemiz olarak hayatımıza giren Canım Ailem dizisi, çarşamba günü finalini yapıyor. Üç gelinli finali kaçırmayın. Uğur Yücel dizi müdavimlerine müjdeyi, aynı ekiple yeni bir dizi tasarladıklarını söyleyerek veriyor

Sorular:

1- Çarşamba günü Canım Ailem sona eriyor. Geriye dönüp baktığınızda geçirdiğiniz iki yılı nasıl yorumlarsınız?

2- Kamera arkasında da çok eğlendiğinizi daha önce okuduğumuz röportajlarda belirtiyordunuz. Hatta Ezgi Mola "Öyle bir ekip olduk ki, istenilse Bizimkiler gibi 15 yıl sürebilirdi, " demiş. Sizce neydi bunun sırrı?

3- Çekimleriniz bitti, şimdi ekipten biriyle karşılaşsanız ilk hangi sahneyi ya da anı hatırlayıp gülersiniz?

4- Yeni projeleriniz var mı?

OZAN GÜVEN (Ali)

1- Mutlu, mesut, heyecanlı...

2- Bir kere çok huzurlu, sakin ve adaplı insanların olduğu bir set... Hem oyuncular hem de teknik ekibin iç içe geçtiği işler az olur. Oyunculuk coşkuları ve eğlence anlayışları aynı olan başka bir iş daha karşıma çıkar mı bilmem. Canım Ailem başıma gelen güzel şeylerden bir oldu son iki senede...

3- Final sahnesi herhalde, son hatırladığım o... Eğlenceli sahne derseniz, gerçekten her sahnede eğlenecek bir sebep buluyorduk.

4- Var, uzun uzun tatil...

UĞUR YÜCEL (Samim)

1- Benim için çok yorucu bir zamandı. 63 bölüm dizi arasına bir film girdi ki hem oynadım hem yönettim. Birkaç reklam çekimi ve neredeyse dinlenmeden geçti. Ama hiç mutsuz olmadım. Unutulmaz zamanlardı.

2- Bir arada olmanın getirdiği eğlenceydi. Bir alay deli kendi bahçesinde buluştu. Erol Avcı'nın da bizim de en huzurlu olduğumuz işti. Set bizim oyun bahçemizdi. Şimdi gerçeğe döndük. Bu arada çok dostane ve aynı zamanda sitemkâr mailler geliyor. Yazarımız hamile ve doğuma birkaç ay kaldı. Çok hassas. Ona kırıcı mailler göndermesinler. O maillere biz de üzülüyoruz... Bu dizinin bitmesi hepimizin ortak kararı. Bu dizi yıllar sonra bir araya gelen karakterlerin hikâyesiydi ve düğünle dernekle bitti. Ama bu kadar büyük bir kitle oluşturmuş kadroyu mümkün olduğunca bozmadan yeni bir dizi tasarlıyoruz. Ocak ayında yayına girmeyi düşünüyoruz.

3- O kadar çok ki ayıramıyorum. Gerçekten çok eğlenceli bir setti ama biz oyuncular son çekimlerimizi ağlayarak yaptık. Uzun yıllar unutamayacağımız bir diziydi.

4- Film hazırlıkları var. Ben tek başıma bir gösteri hazırlıyorum. Bu kez tiyatro sahnesine çıkacağım. 2011 yazına komedi filmi yapılacak. O kadar çok ki düşündüklerimiz. Ama hiçbirimiz bu ekibin ayrı kalmasını istemiyor.

İLKER AKSUM (Halim)

1- Çok güzel bir aile kurduğumuzu, huzurlu ve mutlu bir ekip olduğumuzu, bu nedenle iyi bir iş çıkardığımızı görebiliriz.

2- Herkesin egolarını bir kenara bırakması. Yapımcının bu kişileri bulup, bir çatı altında toplaması. Sadullah Çelen ve ekibidir.

3- Bizim Ezgi ile denize atladığımız sahne çok komikti. Çok zor ama bir o kadar da keyif aldığımız, eğlendiğimiz bir sahneydi. Düğün sahnesi de en az onun kadar eğlenceliydi.

4- Oyun Atölyesi'nde Macbeth oyununda rol alıyorum. Ayrıca temmuz-ağustos arası çekilmesi planlanan bir sinema filmi çalışmam olacak. Televizyonla ilgili ise gelen projeleri değerlendiriyoruz.

FUNDA ERYİĞİT (Seyhan)

1- Önemli bir deneyim oldu benim için. İlk işinizde böyle bir kadroyla çalıştığınızda aksinin imkânı yok zaten.

2- Kesinlikle ekip. Çok zor koşullar altında çalışılıyor, özellikle kamera arkasında çalışan arkadaşlar için hiç kolay değil. Bu koşullar altında sıkıntılar, aksaklıklar mutlaka oluyor ama önemli olan bu işin, birlikte yapılan bir iş olduğunun unutulmaması.

3- Kostüm sorumlumuz Şenay Doğan'dan kaçışlarım, korkarım kendisinden. Ozan'ın sabotajları... O sette olup da gülmeden çektiğimiz bir sahne hatırlamıyorum.

4- Önümüzdeki yıl arkadaşlarla sahneye koymayı düşündüğümüz bir tiyatro oyunu var. Caner ve Alper Özyurtlu'nun yönettiği Ev filmi yeni vizyona girdi.

SEZGİ MENGİ (Yiğit)

1- Hakikaten bittiğine inanmak çok zor, iki yıl nasıl geçmiş anlamadım. İlk okuma provasına gittiğim gün dün gibi... Çok ama çok eğlendiğim iki yıl geçirdim. Hem mesleki hem de birey olarak çok keyifli bir süreçti. O yüzden bitmesi çok üzdü hepimizi.

2- Bunun sırrı muhtemelen aynı dili konuşan insanların bir araya gelmiş olmasıydı, aynı şeylere gülen, aynı şeylerin dokunduğu, hayata dair dertlerimizin ortak olduğu bir ekiptik ve bu çok büyük bir samimiyet yarattı aramızda. İçerik olarak da Canım Ailem büyük, manipülatif hikâyelerden ziyade, küçük olayların işlendiği, samimi ve tanıdık bir diziydi. Bu da bizi gerçekten 15 yıl daha götürebilirdi.

3- Her sahneyi adım gibi biliyorum, hepsi bende bir tebessüm yaratıyor ama Ozan'ın (Güven) olduğu sahneler aklıma gelince bile gülmeden duramıyorum... Hepimiz Ozan'ın olduğu sahnelerde gülmemek için dudağımızı ısırırdık. Bütün bunlardan bağımsız olarak izleyince bile yerlere yatarak güldüğüm birinci bölümdeki Samim'le Meliha'nın ilk karşılaşması, "Samim seni öldürürüm!" sahnesi bence bu dizinin unutulmaz sahnelerinden biridir...

4- Canım Ailem daha yeni bitti... Şu anda yeni görüşmeler yapıyoruz...

DENİZ DENKER (Eda)

1- Çok eğitici bir üç yıldı.

2- Çok uyumlu ve birbirini çok seven bir ekip olmamız.

3- O kadar çok var ki sadece birini anlatmak mümkün değil.

4- Dizi çekimlerimiz yeni bitti, yeni projeler için görüşme yapıyorum ama şu anda anlaştığımız bir proje yok. Umarım Canım Ailem kadar iyi bir projede, iyi bir ekiple çalışmak mümkün olur.

EZGİ MOLA (Feride)

1- Çok keyifliydi, huzurlu, eğlenceli...

2- İyi bir projenin olabilecek en doğru insanlarla hayata geçirilmiş olmasıdır. Doğru kast ve iyi bir teknik ekip bir araya gelince işte böyle oluyor.

3- 63 bölüm çektik, bir tane sahne söylemem çok zor. Çünkü her bölüm muhakkak eğlendiğimiz üç-beş sahne oluyordu.

4- Bu işten sonra karar vermek zor olacak.

ŞEBNEM BOZOKLU (Meliha)

1- Geriye dönüp baktığımda geçirdiğim iki yılı şöyle değerlendiriyorum: Her şeyden önce oyunculuk kalitesiyle, hikâyenin özgünlüğüyle, yapımıyla, yönetimiyle, ışığıyla, sanat yönetimiyle ve tüm teknik detaylarıyla çok iyi, özenilmiş, üzerine titrenilmiş ve neticede TV tarihinde unutulmayacak dizilerin arasına girecek bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Ve bu işin bir parçası olduğum için de kendimi çok mutlu hissediyorum.

2- Bunun sırrı Erol Avcı ve Uğur Yücel başarısıdır. Birbirine yakın ve çok yüksek kafadaki insanların bir araya getirilebilmiş olmasıdır bence.

3- Birbirimize anlatacak o kadar çok sahnemiz, anımız, yaşadığımız güzel an var ki... Bugün ekipten biriyle karşılaşsam, karşımdakinin boynuna sarılırım önce.

4- Şu anda üzerine çalıştığım yeni bir projem yok.

Haberin Devamı