Gazete Vatan Logo
Magazin Filiz Aker'in yeğeni: 'Beni sırtımdan vurdu' diyordu

Filiz Aker'in yeğeni: 'Beni sırtımdan vurdu' diyordu

Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in cenazesi Kartal Soğanlık Gasilhanesine götürüldü. Basın mensuplarına açıklamada bulunan Aker'in yeğeni Gürbüz Acar, "Şoklardayım teyzem öldü. O tarafa da Allah rahmet eylesin. Herkes bir şey söylüyor kimse bilmeden konuşmasın" dedi.

Filiz Aker'in yeğeni: 'Beni sırtımdan vurdu' diyordu

Beşiktaş'ta lüks bir otelde Vatan Şaşmaz'ı 4 yerinden vurarak öldüren Filiz Aker'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, Kartal Soğanlık Gasilhanesi'ne götürüldü. Burada Aker'in yeğeni Gürbüz Acar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Filiz Aker'in silahı bir ay önce yaptırdığını belirten Gürbüz Acar, "Onu hep sevdiğini söylüyordu. 'Sırtımdan vurdu beni' diyordu, başka bir şey demiyordu. İki sene önce söylüyordu bunları. Ben Yalova da yaşıyorum, iki senedir görmüyordum zaten. Kuzenim anlatıyordu, bu Allah'la onların arasındaki bir şey. Sadece onu 2 yıl önce çok sevdiğini söyledi. Polat Tower'daydı evi, 'burayı satacağım her yerde onu görüyorum' diyordu. Cenaze, cuma günü Tuzla Merkez Camii'nde kaldırılacak. Kardeşi Avrupa'da o gelecek. Şoklardayım teyzem öldü. O tarafa da Allah rahmet eylesin. Herkes bir şey söylüyor kimse bilmeden konuşmasın. Ölünün arkasından da bu yazıları yazmasınlar" dedi.