Gazete Vatan Logo
Magazin Filinta 21.bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Filinta 21.bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

TRT'nin heyecanla takip edilen dizisi Filinta'nın 21.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde İstanbul’daki sır olayları çözen Filinta Mustafa'yı 21.bölümde süprizler bekliyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Filinta yeni bölüm fragmanı ve bölüm detayları haberimizde..

TRT'nin heyecanla takip edilen dizisi Filinta son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde İstanbul’daki mide bulandıran olayların çözümüne doğru yol alınmakta. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Filinta yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak...

FİLİNTA 21.BÖLÜM FRAGMANI

Filinta'da son bölümde neler yaşandı?

TRT’nin sevilen ve her geçen gün reytingleri yükselen dizisi Filinta’nın 20.bölümünde, İstanbul’da adaleti derinden sarsan olayların kilit noktasını yakalayan Filinta Mustafa(Onur Tuna) ve Kadı Gıyaseddin (Mehmet Özgür), bu işin peşinde ve İstanbul’daki mide bulandıran olayların çözümüne doğru yol alacaklar…

Yönetmenliğini Gökhan Erkut, senaryosunu Altuğ Küçük’ün üstlendiği, ünlü şarkıcı – oyuncu Yeşim Salkım’ın kendisini gibi oyuncu olan eşi Hakan Eratik’in ‘001/ Janti’ kod isimli sürpriz bir bir karakter olarak seyirci karşısına çıkacağı Filinta’nın 20. Bölümünde neler olacak bir bakalım; Boris Zaharyas parmaklıkların ardına girmiştir.

Kadı Gıyaseddin ve Filinta Mustafa, Boris'in peşini bırakmaya niyetli değildir. Tüm zabitan ekibini karşılarına alırlar; Boris'e dair bilinmeyen ne varsa peşine düşerler. Lara'nın dadı Gülbahar'dan ısrarlı bir isteği vardır.

Haberin Devamı

Osmanlı'yı hiçbir şekilde alt edemeyen dünyanın diğer güçleri İstanbul'a gelerek, Galata'da güçlü planlar kurmayı hedeflemişlerdir.

Filinta 19. bölümde neler olmuştu:
Filinta’nın 18. Bölümünde Bekri ve adamları tarafından kaçırılan Kadı Gıyaseddin, ortalıklarda yoktur… Meşhur Müşir Filinta Mustafa (Onur Tuna) öğrenince küplere biner. Bıçak Ali’yle birlikte tüm zabitanları bu iş için seferber eder… Canı kadar sevdiği Hocasının bulunması için kendi yöntemleri dışında bir şeyler yapması ve yardım alması gerektiğinin farkına varır. Ve bu sandığı kadar kolay bir takip olmayacaktır. Önünde engeller vardır. Bekri’nin Şehr’i istanbul’a yaşattığı tüm bu karışık olayların ardından, Kadı Gıyaseddin’in kaçırmasıyla haddini iyice aşmıştır. Boyundan büyük işlere kalkışan Bekri ele geçirildiğinde, akıbeti ne olacaktır? Ve yakalandığında her şeyi itiraf edecek midir?Öte yandan her taşın altından çıkan Boris’in(Serhat Tutumluer), saray içi ve İstanbul’daki tüm bu karışık olaylarla ilgisinin ortaya çıkması an meselesidir. Filinta Mustafa Kadı Gıyaseddin’i bulmak için kimlerden yardım alacak? Kadı Gıyaseddin bulunabilecek mi? Bekri ele geçirilirse herşeyi itiraf edecek midir? Boris ipin ağzında mı?

Haberin Devamı