Gazete Vatan Logo

FIFA 19 duyuruldu! PES 2019’a büyük çalım

FIFA 19 sonunda duyuruldu ve FIFA 19 çıkış tarihi belli oldu. Bu yıl bomba gibi gelmeye hazırlanan FIFA, Şampiyonlar Ligi lisansını alarak daha çıkmadan PES’e ilk çalımı da atmış oldu.

FIFA 19 duyuruldu! PES 2019’a büyük çalım

Geçen 10 yılın ardından Şampiyonlar Ligi lisansı sona eren Konami, bu lisansı en büyük rakibine kaptırdı. UEFA ile ilgili her şey bundan sonra FIFA’dan sorulacak. Bunun dışında hikaye modu The Journey (Yolculuk) hakkında da ilk bilgiler geldi. Alex Hunter‘ın hikayesi 3. ve son sezonuna hazırlanıyor. Bu kez Alex’in kardeşi Kim Hunter da oynanabilir karakterler arasında yer alacak.

Oyun için duyurulan yeni mod ise Kick Off oldu. Aslında klasik bir mod olan Kick Off tamamen yenileniyor. Rank sistemi getirilen bu modda arkadaşlarınıza karşı meydan okumalar gerçekleştirebileceksiniz. Yeni FIFA’da ayrıca Real Player Motion özelliği detaylandırılacak. Oyuncu hareketleri tamamen simule edilerek oyuna aktarılmış durumda. Önümüzdeki haftalarda FIFA hakkında çok daha fazla bilgi verileceğini belirtelim. FIFA 19 çıkış tarihi ise 28 Eylül olarak duyuruldu.

FIFA 19'un tanıtımını Ronaldo görseli ile yapan yapımcı şirket EA Sports, Real Madrid'de kalıp kalmayacağı henüz netleşmeyen Ronaldo'nun geleceğine de ışık tutmuş oldu.

Haberin Devamı

FIFA 19'u yıldız oyuncu Ronaldo ile tanıtan firma, bu görselde Ronaldo'nun Real Madrid formasını giydiği resme yer verdi.

Real Madrid ile anlaşması olan firmanın bu tercihi Ronaldo'nun ayrılık sinyali vermesine rağmen önümüzdeki sezon da Madrid temsilcisinin formasını giyeceği şeklinde yorumlandı.

14 Haziran - 15 Temmuz tarihlerinde Rusya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan FIFA 18 Dünya Kupasına sayılı zaman kalan popüler futbol oyunu FIFA 18 'in Dünya Kupası eklentisi geçtiğimiz günlerde kullanıma sunuldu.