Gazete Vatan Logo

Fiat 124 yeniden yollarda!

Türkiye’de TOFAŞ tesislerinde üretilerek bütün dünyaya Bursa’dan gönderilen, üretim, ihracat ve satış şampiyonu Fiat Egea ailesinin yanı sıra tüm 500 ailesinin de yer aldığı Autoshow İstanbul, Fiat’ın en önemli yeniliğini temsil eden 124 Spider’la otomobilseverleri buluşturuyor.

Fiat 124 yeniden yollarda!

Türkiye’de TOFAŞ tesislerinde üretilerek bütün dünyaya Bursa’dan gönderilen, üretim, ihracat ve satış şampiyonu Fiat Egea ailesinin yanı sıra tüm 500 ailesinin de yer aldığı Autoshow İstanbul, Fiat’ın en önemli yeniliğini temsil eden 124 Spider’la otomobilseverleri buluşturuyor. Fuarla birlikte satışa başlanacak Fiat 124 Spider, otomotiv tarihinin tartışmasız bir efsanesinin modern uyarlaması olarak sergilenen tüm araçlar içinde ön plana çıkıyor. Hem manuel hem de otomatik şanzıman seçeneğine sahip olarak 1,4 litre TURBO-MULTIAIR benzinli motorla 140 HP ve 240 Nm tork sunan efsane, arkadan itiş sistemiyle oldukça iddialı bir sürüş keyfi vadediyor. Yeni Fiat 124 Spider, gerek göz alıcı “roadster” tasarımı gerekse güçlü teknik altyapısıyla ilk neslin başarısını daha da yukarılara taşımaya oldukça kararlı görünüyor.

Güçlü karakter güçlü tasarım

Fiat 124 Spider, petek tasarımlı altıgen üst ızgarası, motor kaputu üzerindeki güçlü çizgileri ve yatay şekilde tasarlanan arka farları gibi özellikleriyle ilk nesil Spider modelinin güncel bir uyarlaması olduğunu ilk bakışta belli ediyor. LED teknolojili ön ve arka aydınlatma gruplarının tasarımları ise aracın güçlü profiline ve dinamik görünümüne katkıda bulunuyor. Yeni Fiat 124 Spider, çift çıkışlı egzoz sistemi, aluminyum gri rengindeki takla barları ve ön cam çerçevesi, marşpiyelleri ve kapı kollarıyla da dikkatleri üzerine çeken bir tasarım olarak ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı