Gazete Vatan Logo

Fi dizisi 8. ve 9. bölüm fragmanlarında cüretkâr sahneler!

Fi dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi ile takip edilemeye devam ediyor. Puhu platformundan internet üzerinden yayınlanan Fi dizisi Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç ve Mehmet Günsür gibi başarılı oyuncu kadrosu ile göz kamaştırıyor. 8. ve 9. bölüm fragmanları yayınlanan Fi dizisinde cesur sahneler yeni bölümlere de damga vuracak gibi gözüküyor.

Fi dizisi 8. ve 9. bölüm fragmanlarında cüretkâr sahneler!

Fi dizisi yoluna dolu dizgin devam ediyor. İlk 7 bölümü izleyici ile buluşan Fi dizisinin 8. ve 9. bölümleri büyük bir merakla bekleniyor. Fragmanları yayınlanan 8. ve 9. bölümlerde cesur sahneler yine göze çarpıyor. Peki Fi dizisi yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak. İşte Fi dizisine ilişkin merak edilen soruların yanıtları...

Fİ 8. VE 9. BÖLÜM FRAGMANLARI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşk ve mesleki hayalleri arasında kalan Duru ve Deniz’in ilişkisi en büyük sınavından geçerken, Can da peşindeki tehlikenin boyutunun farkına vardı. Sevdiği adamın peşinden gelmesini beklerken büyük bir hayal kırıklığı yaşan Duru, soluğu havalimanında aldı. Aynı dakikalarda canlı yayında olan Can Manay ise herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. Can Manay’ın aşk itirafına tanık olan Duru, son anda gitmekten vazgeçti.