Gazete Vatan Logo

Fi dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fi dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Puhu Tv platformu üzerinden izleyici ile buluşan Fi dizisi 10. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki Fi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fi dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fi dizisi 10, 11 ve 12. bölüm fragmanları büyük bir merakla bekleniyor. Ozan Güven, Mehmet Günsür, Serenay Sarıkaya ve Berrak Tüzünataç gibi başarılı isimlerin boy gösterdiği Fi dizisi yeni bölümleri genellikle üçer üçer yayınlıyor. Son olarak 7, 8 ve 9. bölümü Puhu Tv platformu üzerinden yayınlanan Fi dizisinin 10, 11 ve 12. bölümleri için bekleyiş sürüyor.

Fİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can ve Duru arasındaki sürpriz yakınlaşma Duru’yu pişmanlığa sürüklerken, Can’ı umutlandırır. Ne pahasına olursa olsun amacına ulaşmak isteyen Can, kirli yollar denemekten çekinmezken; Özge de Sadık ve Can arasındaki sırrın peşine düşer.

İçerik Hakkında

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen...

Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle sadece puhutv'de.

Haberin Devamı