Gazete Vatan Logo

Fi Çi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fi Çi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Puhu TV'de yayınlanan fenomen dizi Fi Çi'nin fragmanı merakla bekleniyor. Fragman henüz yayınlanmasa da Fi Çi dizisinin yeni bölümünün 19 Ocak Cuma akşamı yayınlanacağı duyuruldu.

Fi Çi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fi Çi 7. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Fenomen hale gelen Fi Çi dizisinin yayınlanacağı tarih belli oldu. İzleyicilerin ekrana kilitlendiği Fİ Çi 7. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. İşte ayrıntılar...

Fİ Çİ 7. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Puhutv tarafından yapılan resmi açıklamaya göre internet fenomeni dizi Fi Çi'nin 7. yeni bölümü 19 Ocak 2018 Cuma günü yayınlanacak.

Fİ Çİ 6. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fi Çi 6. bölümü büyük bir heyecan sahne oldu. Çİ 6. bölümde Duru, Ece ile Deniz'in birlikte olduğunu öğrendi ve Ece'den korkunç bir şekilde intikamını aldı. Ece'nin sergileyecekleri gösterideki başarısızlığını, gizlice bir başkasına videoya aldıran ve sosyal medyada yayınlatan Duru, Ece'yi adeta rezil rüsva etti. Bu olay karşısında adeta yıkılan Ece, dans grubundan ayrıldığını sert bir konuşmayla açıkladı ancak büyük bir sinirle uzaklaşan Ece, trafik kazası geçirdi. Haberi kısa sürede duyan Duru büyük bir acı yaşadı. Ece'nin ölüp ölmeyeceği büyük merak konusu oldu. Ayrıca Deniz'le Duru'nun öpüşmesini Can Manay'ın öğrenip öğrenmeyeceği de yeni bölümde cevap bekleyen sorulardan biri.

Haberin Devamı