Gazete Vatan Logo

Fi Çi 6. bölüm bu akşam yayınlanmayacak mı?

Fi'nin yeni sezonu Çi 6. bölümü merakla bekleniyor. İzlenme rekorları kıran dizinin son bölümü Cuma akşamı ekrana gelmişti. Peki dizinin yeni bölümü ne zaman izlenebilecek? Çi'nin 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fi Çi 6. bölüm bu akşam yayınlanmayacak mı?

Fi Çi 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fi'nin yeni sezonu Çi dizisi yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelmeyecek. Çi 6. yeni bölümü 27 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek. İşte son bölümde yaşananlar...

Çİ 5. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çİ 5. bölüm heyecan dolu geçti. Duru, Can Manay'a eski sevgilisinden ve Özge Egeli'den bahsetmesi Can'ı oldukça hırslandırdı. Özge ise Can Manay'ın eski sevgilisini kanala gizlice girmesini sağlayarak, kendi planınca Can Manay'ın eski sevgilisini canlı yayına çıkartıp gerçekleri anlattıracaktı. Fakat buna fırsat olmadan, Can Manay kanalda eski sevgilisini fark edip onu kanalın en yüksek katından aşağıya atarak ölümüne sebep oldu. Bu olayı fark eden Özge sinir krizi geçirdi. Can Manay tehlikesinden kaçmayı planlayan Özge eşyalarını toplarken aniden gelen adamlar tarafından darp edildi. Sadık Kolhan'ın gelmesiyle mutlu olan ve kurtulduğunu anlayan Özge, izleyenlerin de yüzünü güldürdü.