Gazete Vatan Logo

FETÖ'nün tüzüğü polisin eline geçti!

FETÖ'nün yoğun olarak yapılandığı Uşak'ta örgütün iç tüzüğü ele geçirildi.

FETÖ'nün tüzüğü polisin eline geçti!

FETÖ'nün yapılandığı Türkiye'deki önemli merkezlerden biri olan Uşak'ta geçen hafta yapılan operasyonda örgütün 'içtüzüğü' olarak adlandırılan ve örgüt içi kuralları anlatan 1994 tarihli bir belge ele geçirildi. Belgenin, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan ihraç edilen FETÖ üyesi Y.Ş.'nin evinde yapılan aramada bulunduğu öğrenildi. 'Hizmet Düsturlarımız' başlıklı el yazısıyla kaleme alınan belgede, FETÖ'nün en tepe yönetiminden gelen talimatlar doğrultusunda örgüt üyelerinin ışık evlerinde yetişmesi ile başlayıp kamu kurumlarında en üst kademelere gelinceye kadar hareket tarzları anlatılıyor.

İşte o maddelerden dikkat çekenler...

Tüm makamları yetiştiren evlerdir. Her şey değişir ama evlerdeki sistem değişmez.

Fethullah Gülen'i (FETÖ elebaşı) mehdi kabul ederek, mehdinin askerleri 7 milyon olacak ve hepsi de sorgusuz cennete gidecek.

Bir araya gelmeler kamufle ve gizli olmalıdır.

DARBEYE ÖVGÜDE BULUNMUŞ

Fethullah Gülen'in 12 Eylül darbesinden önce İzmir Bornova'da verdiği vaazda, 12 Eylül'ü övücü, zemin hazırlayıcı ve darbecilerin cennetlik olduğunu içerir konuşmalar yaptığı belirlendi. Gülen'in bu darbeyle elde edilmek istenen amacın, yetiştirilecek mensuplarla 35-40 yıl sonra elde edilebileceğini ifade ettiği de kaydedildi.

Haberin Devamı

HABERTÜRK