Gazete Vatan Logo

FETÖ'nün en güvendiği kuruma neşter!

FETÖ'nün en güvendiği kuruma neşter!

FETÖ’nün askerlerinin 15 Temmuz’da giriştiği darbe girişiminin yankıları sürerken, cemaatin çeşitli kurumlarına operasyon düzenleniyor. FETÖ’nün en önemsediği kurumların başında gelen Adli Tıp Kurumu’nda da Ergenekon soruşturması sonrası 4 yıldır görev yapan Başkan Prof. Dr. Haluk İnce ile birlikte 8 isim hakkında gözaltı kararı verildi. 'İrtica ile Mücadele Eylem Planı'ndaki ıslak imza Dursun Çiçek'e aittir' raporuyla kumpas soruşturmasının en önemli mağdurlarından olan Dursun Çiçek AKŞAM’a konuştu.

BU HAİNLERDEN KURTULMALIYIZ

Türk devleti öncelikli olarak eli kanlı FETÖ’den sonra da bu hainlerden temizlenmelidir. Bunu bir kumpas mağduru olarak değil bir vatandaş olarak söylüyorum. Söylemiyorum. Çok sayıda arkadaşımız bu vatan hainlerinin raporlarıyla cezaevinde ölüme terk edildi. Bunun bir hesabı olmalı. Zekeriya Öz, altında benim imzam olduğunu iddia ettiği belgeyi kendi elleriyle Adli Tıp'a götürdü. Normalde kurayla uzmanlara verilmesi gereken bu belge Öz’le birlikte FETÖ’nün belirlediği bu isimlere emanet edildi. Bu insanların olduğu yerde adalet beklemek hayal olurdu. Zekeriya Öz ile de elbet hesaplaşacağız.

Haberin Devamı

FETÖ'nün En güvendiği kuruma 'neşter' vuruldu!

O adli tıpçılar verdikleri raporlarla çok sayıda masum insanı ölüme terk etti. Turgut Özal'a zehirlenme raporu veren o kişiler tahliye edilmesi gereken Ergenekon sanıklarını ölüme terk etti.

İmzayı atanlara gözaltı kararı

Prof. Dr. Haluk İnce ile birlikte raporda imzaları bulunan Eyüp Kandemir, Gürol Berber, Bülent Özata, İsmail Çakır, Lokman Başer, Bülent Üner ve Hacı Mehmet Akın’a gözaltı kararı çıktı. Öte yandan Üner’in başkanlığını yaptığı Fizik İhtisas'da dijital verilerle oynanarak davaların seyri değiştirildi. (AKŞAM)