Gazete Vatan Logo

Festivallerden festival beğen!

Bozcaada, İstanbul, Bodrum... Birbirinden renkli ve hareketli müzik festivalleri sizi bekliyor.

Festivallerden festival beğen!

Ağustos ayının gelmesiyle beraber yeni sezona da yavaştan hazırlanır hale geldik. Öyle ki, yalnızca İstanbulla sınırlı kalmayıp farklı yerlere yayılan festivaller sayesinde müziğe doyacağız. Klasikten elektroniğe, cazdan rock’a kadar farklı yelpazede en iyi müzisyenler dinleyicilerle buluşuyor. İşte kaçırmamanız gereken etkinlikler.

Bodrum’da olanlar kaçırmasın

- 26 Temmuz’da başlayan, 4 Eylül’e dek sürecek olan Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, üç ayrı konseptte dinleyicilerle buluşacak. Özellikle Dilbağ Tokay & Eren Levendoğlu (bu akşam 21:15) ve Begoa Ensemble (4 Ağustos, 21:15) performanslarını kaçırmayın. Biletler biletix’te.

- Vakkorama ve Power FM’in düzenlediği “Vakkorama PowerFul Festival” , 5- 6 Ağustos’ta Bodrum Yalıkavak Xuma Village’da. Dünyaca ünlü grup ve DJ’ler 12 saat aralıksız performanslarlarla gelenleri koparacak! Stavroz, Timboletti, Dest ve Estray gibi isimleri not almayı unutmayın. sahne0 alacak. (Biletler mobilet’te)

Viking şovuna hazırlanın

- Bu sene dördüncüsü gerçekleşen “Monster Energy Presents: Rock Off 2017” bugün Uniq Açıkhava Sahnesi’nde başlıyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve ülkemizde ilk defa kendi prodüksiyonları olan görkemli Viking sahnesi ile konser verecek olan Amon Amarth konseri kaçmaz. (Biletix, 165-265 TL, 13:00)

Haberin Devamı

250 yıllık kemanıyla geliyor

Geçtiğimiz yıllarda Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali olarak bildiğimiz festival bu yıl isim değiştirdi ve “Bodrum Müzik Festivali” oldu. 12-16 Ağustos arasında düzenlenecek organizasyonda göz dolduran isimler var. 250 yıllık kemanıyla Leticia Morano, Rusya Devlet Senfoni Orkestrası ve Fazıl Say merakla beklenenler... (Biletler mobilet’te)

Suma Beach’de partileyin

2004’ten bu yana düzenlenen Electronica Festival, bugün 18:00’da başlayıp yarın devam edecek. Kilyos’taki Suma Beach’de sabahlamaya hazır olun... (Biletix)

Bir ilk: Bozcaada Caz Festivali

Elif Çağlar ve Lara di Lara gibi yerli caz sahnemizin en önemli isimleri bugün başlayıp yarın sona erecek olan ve ilk defa düzenlenen Bozcaada Caz Festivali’nde sahne alıyor. (Biletix)

Haberin Devamı

Topuklu ayakkabılarla dans edin

Dünyaca ünlü koreograf Yanis Marshall, topuklu ayakkabı ile dansın inceliklerini gösterecek. Atölye, Dedeman İstanbul’da 31 Temmuz’da gerçekleşecek. (18:00 ve 20:00, dansfabrika.com)