Gazete Vatan Logo
Magazin Festivali gölgede bıraktılar

Festivali gölgede bıraktılar

Dünyanın en havalı festivallerinden Coachella Valley Müzik ve Sanat Festivali’nin ilk günü, ünlü isimlerin akınına uğradı. Tarzlarını konuşturan Kendall Jenner ve Alessandra Ambrosio, festivali gölgede bıraktı

Festivali gölgede bıraktılar

MERAKLA beklenen festival, önceki gün Güney Kaliforniya’nın Colorado Çölü Bölgesi’ndeki Indio’da başladı. 1999’da düzenlenmeye başlanan ve son dört yıldır kendi yarattığı ‘Gyspter’ moda akımıyla dikkat çeken festival, sahneye çıkanlar kadar ziyaretçileriyle de adından söz ettiriyor.

FESTİVALİN ilk gün konukları arasında realty şov yıldızı ve Victoria’s Secret meleklerinden Kendall Jenner, ünlü top model Cindy Crawford, eşi Rande, kızları Kaia Gerber, Paris Hilton, David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham ve Victoria’s Secret’ın kıdemli meleklerinden Alessandra Ambrosio vardı.

ÖRGÜ, krem rengi uzun bir elbise giyen Kendall Jenner ve mini şortuyla Alessandra Ambrosio muhteşem görüntüleriyle tüm ilgiyi üzerlerine çekmeyi başardı. 2 hafta sonu sürecek festivalde Taylor Swift’in sevgilisi ünlü Dj Calvin Harris, Sia, Guns N’ Roses gibi isimler sahne alacak.