Gazete Vatan Logo

Festivalde şoke eden olay! Sahnede ilişkiye girdi

Grammy ödüllü DJ ve prodüktör Flume, sahne aldığı dünyaca ünlü Burning Man Festivali'nde, binlerce izleyici önünde ilişkiye girerek bir rezalete imza attı

Festivalde şoke eden olay! Sahnede ilişkiye girdi

ABD'nin Nevada eyaletindeki Black Rock Çölü'nde gerçekleşen dünyaca ünlü Burning Man Festivali'nde bir rezalet yaşandı. Festival kapsamında sahne alan DJ Flume, hiç tanımadığı bir hayranıyla ilişkiye girdi.

Olay, Nevada'nın kuzeybatısında bulunan Black Rock Çölü'nde gerçekleşti. Dünyanın dört bir yanından katıldığı, ünlü isimlerin de boy gösterdiği Burning Man Festivali'nde, ünlü DJ Flume sahne aldı.
On binlerce festival takipçisinin sahnedeki performansını izlediği DJ Flume, şaşkın bakışlar arasında sahneye çıkardığı bir kadınla birkaç saniyeliğine ilişkiye girdi.
Konseri izleyenlerin videoya çekerek sosyal medyada paylaştığı görüntüler hızla yayıldı.
Ünlü DJ'in kız arkadaşı Amerikalı oyuncu Paige Elkington de skandal görüntüleri Instagram'daki 90 bin takipçisiyle paylaştı. Paige, paylaşımına "Üzgünüm anne" notunu düştü.
Gerçek adı Harley Edward Streten olan 27 yaşındaki DJ, albümleri milyonlar satan Grammy ödüllü bir müzisyen.
Avustralyalı DJ, Lorde, Sam Smith, Arcade Fire, Hermitude ve Disclosure gibi isimlerin şarkılarını mix'leyerek üne kavuşmuştu.
Ünlü DJ'in Instagram'da da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Hayranları DJ'in paylaşımlarını beğeni yağmuruna tutuyor.
Skandalla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, festival organizatörlerinin konula ilgili nasıl bir yaptırım getirileceği bilinmiyor.
Oyuncu Paige Elkington da ilişkisini bitirip bitirmeyeceği yönünde henüz bir açıklama yapmasa da ünlü DJ ile ayrılacağı konuşuyor.
Burning Man Festivali'nde geçen hafta da Kiwi Shane Billingham adlı genç bir adam ölü bulunmuştu.
33 yaşındaki Yeni Zelandalı adam, kaldığı karavanda bulunmuş, yapılan ön otopside Billingham'ın karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle yaşamını yitirdiği açıklanmıştı.
1986 yılından beri düzenlenen festivale her yıl yaklaşık 70 bin kişi katılıyor ve Coechella ile birlikte ABD'nin en büyük festivali kabul ediliyor. (Milliyet)

Haberin Devamı