Gazete Vatan Logo

Ferre Milano'dan Sevgililer Günü'ne özel indirim

Ferre Milano'dan Sevgililer Günü'ne özel indirim

İtalyan şıklığının önde gelen temsilcilerinden olan Gianfranco Ferre’nin imzasını taşıyan Ferre Milano koleksiyonu Sevgililer Günü için iddialı ve şık seçimler içeriyor. Markanın ikonik logosunun bezelde ya da kasa üzerinde ustaca bir zarafetle kullanıldığı saatlerde Sevgililer Günü’ne özel % 25 indirim uygulanıyor.

Ferre Milano’nun Türkiye distribütörü Ersa Saat, Sevgililer Günü’nü için hediye seçimini kolaylaştırmak amacıyla bir de etkinlik düzenliyor. 12 Şubat Perşembe günü, Özdilek AVM’de bulunan Konyalı Saat Mağazası’nda, 18:00-21:00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte; Ferre Milano tutkunlarına stil önerilerinde bulunacak.

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Gianfranco Ferre tarafından yaratılan Ferre Milano, farklı renk ve farklı kordon seçeneği sunan koleksiyonlarıyla stil sahibi saat tutkunlarını cezbediyor. Moda akımlarında yer alan renkleri koleksiyonuna taşıyan Ferre Milano, klasik ve modern esintileri modellerinde harmanlıyor. Ferre Milano, günün her anında stilinize güç katacak saat modelleriyle tarz meraklılarını kendine çekiyor. Bu özel modeller, göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken Ferre Milano markalı anahtarlık ve ışıltılı kalp figürünün kullanıldığı çok şık bileklik ile birlikte sunuluyor.

Haberin Devamı