Gazete Vatan Logo
Magazin Ferman Akgül: 'Oğlum babasız kalmasın diye...'

Ferman Akgül: 'Oğlum babasız kalmasın diye...'

Ferman Akgül: 'Oğlum babasız kalmasın diye...'

Emre Saygı’nın Facebook’tan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu Ferman Akgül oldu. Ünlü şarkıcı, yeni çıkarttığı kitabı 'Osmanlı Cadısı Tırnova', ocak ayında piyasaya çıkacak olan 12 şarkıdan oluşan solo albümü ve şubat ayında Manga ile yapacağı single hakkında konuştu.

"OĞLUM BABASIZ KALACAK DİYE UÇAĞA BİNEMİYORUM"

Oğlu Aron doğduktan sonra uçağa binmekten çok korktuğunu ifade eden Ferman Akgül, "Çocuğum Aron doğduğunda gözüm çok doldu ama ağlamadım. Ayrıca ilk doğduğu zaman yanlış anlaşılmasın ama oyuncak gibi geldi bana. Ama ruhsal olarak başka bir evreye geçtim. Onu bilgisayar ve televizyondan biraz uzak tutmak için sürekli araştırmalar yapıyorum. Ama tamamen de uzak tutmak istemiyorum. Aron doğmadan önce uçaktan korkuyordum. Artık daha çok korkuyorum. Bunun için doktora gittim onu babasız bırakmak istemediğin için bu durumda hissediyorum” ifadelerini kullandı.

"KİTABIMIN SİNEMA FİLMİ OLMASINI İSTİYORUM"

Müzikten sonra yazarlığa da yöneldiğini ifade eden Ferman Akgül "Yazarlık kariyerime beni yönelten sebep dergilerin kapanması oldu. Bende 'Osmanlı Cadısı Tırnova’da gerçek hayatta olan insanların yaşadıklarını kurguladım. Bu kitabın devamı gelecek yazmaya devam edeceğim. Romanlaştırmayı ve sinema filmi haline getirmek istiyorum. Kitabı okuyanlar biraz daha loş ışıkta okusunlar ve korksunlar" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"EVDE ÇİĞ KÖFTE YOĞURUYORUM"

Evde yemek yapmayı çok sevdiğini ve çiğköfte yoğurdunu belirten ünlü şarkıcı, "Evde sürekli Bali’den aldığım Röpteşambır ile geziyorum. Akşam evdeyken ve Sabah kalktığımda onlardan vazgeçmiyorum. Evdekile evde pelerinle geziyorum diye takılıyorum. Yemek yapmayı ve yemeyi de çok seviyoruz. Çiğköfte ve mantı çok yeniliyor. Mantıyı dışardan hazır alıyoruz ama evde çiğ köfteyi ben yoğuruyorum ve yapıyorum. Bettina en çok Türk yemeklerini seviyor. Türkiye’de durma amacı birazcık da Türk yemekleri" dedi.