Gazete Vatan Logo

Ferko Signature Yeni Ofis Anlayışı

Ferko İnşaat tarafından inşa edilen Ferko Signature'da tam donanımlı ofis katları

Sosyal yaşamın kalbinde, İstanbul’un gözde merkezlerinden Levent’te Ferko İnşaat tarafından inşa edilen Ferko Signature, tam donanımlı ofis katlarıyla lüksün ve konforun şifrelerini yeniden yazıyor.

İş konforunu artıracak teknolojik özellikleriyle dikkat çeken Ferko Signature, sign-1 ve Sign-2 bloklarıylaiş hayatının profesyonel yönüne hitap ediyor. Sign-1 bloğuyla Belgrad ormanlarından İstanbul Boğazı ve Haliç’e kadar uzanan geniş bir panoramaya karşı çalışma imkânı sunan proje, Sign-2 bloğuyla da Dede Korkut Caddesi üzerinden sağlanan 20 metre yüksekliğindeki cam atrium girişiyle ve 6 kat üzerinde farklı büyüklükteki ferah ve modüler yatay ofis alanları sunuyor.

Ferko Signature kampanya ve iletişim bilgileri!

Ofis çalışanlarının konforunu artırmak ve kurumsal ihtiyaçlarına cevap vermek için tasarlanan ‘Business Center’ 500 m2’lik ofis alanı ve yüksek standartlarda planlanmış ofisler ve toplantı odalarıyla dikkat çekiyor. Çalışanlarının günlük basit ihtiyaçlarının pratik bir şekilde karşılanabilmesi için küçük bir ticari alana da sahip olan proje; lostra, kuaför, kuru temizleme gibi ihtiyaçlar için de farklı alanlar sunuyor.

Haberin Devamı

‘Signature Lounge’ bölümüyle iş görüşmeleri için de farklı alanlar yaratan Ferko Signature, özel toplantılara ferah mekânlar sunuyor. Ofis binasının dışına çıkmadan tüm toplantıları ofisten farklı bir ortamda yapmak isteyenlere yönelik tasarlanan Signature Lounge, tüm özellikleriyle konforu iş hayatınıza taşıyor.

Kent Bahçesi’yle nefes aldırıyor

Klasik iş hayatına tamamen farklı bir dokunuş sunan Ferko Signature, ferah ve modern ofislerinin yanı sıra molalar için özel olarak tasarlanan 'Kent Bahçesi' ile de farklılığını ortaya koyuyor. ‘Kent Bahçesi’ konsepti ile oluşturulan yeşil alan, cafe ve restoranları da içinde barındıran bölge, iş yaşamının temposunda çalışanlara nefes alacak zamanlar yaratıyor.

Açık alanlarının yanı sıra geniş cam yüzeyler, hem manzaranın keyfine varılmasına imkân veriyor hem de güneş ışığının daha çok içeriye girmesi sağlanarak enerji tasarrufuna ve dolayısıyla da çevreye katkı sağlıyor. Ayrıca proje dahilinde alışılagelmiş standartların aksine, 13’ncü kata kadar manuel, 13. kat üzerinde ise bina otomasyon sistemi dâhilinde çalışan ve otomatik olarak açılabilen pencereler ile de ofis hayatının en büyük sorunlarından biri olan temiz hava eksikliğine çözüm sunuluyor.

Haberin Devamı

Otopark sorununa çözümler sunuyor

Ferko Signature, toplam 5 katta 785 araç kapasiteli kapalı otoparkıyla bölgenin araç trafiğine ve otopark sorununa da katkı sağlıyor. Proje kapalı otopark için, her 100 m2 brüt alanda 1 araçlık kullanım hakkı sağlamanın yanı sıra Dede Korkut Caddesi’ne paralel uzanan 40 araçlık bir açık otopark hizmeti de sunuyor. Hem Sign-1, hem de Sign-2 girişinde vale hizmeti de sunan proje, misafir araçlar ve vale için ise 50 araçlık bir alan sağlıyor.

Merkezi konumu ile de ön plana çıkıyor

Sosyal yaşamın kalbinde, şehrin gözde merkezlerinden Levent’te lüksün kapılarını aralayacak olan Ferko Signature, merkezi konumuyla da ön plana çıkıyor. Metroya 50 metre, Şişli – Mecidiyeköy’e 3 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 km, Maslak’a 6 km ve Taksim’e 7 km mesafede yer alıyor.

Haberin Devamı