Gazete Vatan Logo

Fenomen diziden Aleyna Tilki bombası!

Kanal D'nin fenomen dizisi Aleyna Tilki'ye teklifte bulundu. Güzel şarkıcı bu teklifi geri çevirdi. Peki Aleyna Tilki bu teklifi neden geri çevirdi? İşte cevabı

Fenomen diziden Aleyna Tilki bombası!

Kanal D’nin sevilen dizisi “Adı Efsane”de rol alması için Aleyna Tilki’ye teklif götürüldü. 17 yaşındaki genç şarkıcı, teklife sıcak bakmıyor.

Kanal D ekranında yayınlanan “Adı Efsane”de oyuncu kadrosu yenileniyor. Dizide bir basketbol hocasını canlandıran Erdal Beşikçioğlu, yakında kadrodan ayrılacak.

Erdal Beşikçioğlu’yla başrolü paylaşan Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in de projeye veda edeceği konuşuluyor.

İddiaya göre üç başrol oyuncusunun ekipten ayrılmasının ardından “Adı Efsane” yoluna gençlik dizisi olarak devam edecek.

Yaz aylarında ekrana gelecek bu bölümlerde rol alması için “Cevapsız Çınlama” şarkısıyla müzik dünyasına iddialı bir giriş yapan Aleyna Tilki’ye de teklif götürüldü. Oyunculuğa yeşil ışık yakan 17 yaşındaki şarkıcının teklife sıcak baktımağı öğrenildi. Tilki, kararını önümüzdeki günlerde kanala bildirecek.

ALEYNA TİLKİ TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ; ÇÜNKÜ...
Geçen hafta dizi ekibiyle buluşan şarkıcı, yaz boyu sette olması gerektiğini öğrendi. Şimdiden yoğun bir konser takvimi olan şarkıcı ise sahne çalışmalarını aksatacağı için oyunculuk teklifini kabul edemedi. Aleyna Tilki, geçen aylarda da yabancı bir dizinin uyarlaması için teklif almıştı. (Medyatava)

Haberin Devamı