Gazete Vatan Logo
Magazin Fena bozulmuş!

Fena bozulmuş!

NTV’deki ’Haydi Gel Bizimle Ol’ programına konuk olan Tamer Karadağlı'yı, Pınar Kür hayal kırıklığına uğrattı. Neden mi?

Kanal 1’deki ’Yüz Yüze’ programına katılan Tamer Karadağlı, Müjde Ar’ın ısrarları sonucunda katıldığı ’Haydi Gel Bizimle ol’ programında Pınar Kür’ün tavırları ve soruları karşısında hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Kür’ün kendisiyle ilgili bilgisizliğini eleştiren Karadağlı, program öncesi konuklarıyla ilgili biraz da olsa araştırma yapması tavsiyesinde bulundu:

BEĞENMESE DE KONUĞU ARAŞTIRMALI
Orada ben Pınar Kür konusunda hayal kırıklığına uğradım. Beni epeydir programdan çağırıyorlardı. Bir türlü katılmıyordum. Müjde bana mesaj attı ’nolur gel, çok keyifli bir program olacak’ diye. Katıldığım zaman özellikle Pınar Kür’ün benim hakkımda hiç bir bilgisi olmadığını gördüm. Sadece bana belirli başlıklarla sorular sorup, onun dışında ’Siz galiba Çocuklar Duymasın’dan önce de bir kaç filmde oynamıştınız değil mi?, Amerika’da falan da film çektin galiba?’ gibi, karşısındaki insanla ilgili hiç bir bilgisi olmayan bir şekilde bence programa çıkmıştı. Burada şaşırdığım şey şuydu: Karşınızda insanı beğenirsiniz beğenmezsiniz ama oraya konuk olarak geldiyse en azından onunla ilgili bir kaç bilgi edinmekte fayda var diye düşünüyorum. O konularla ilgili de bir şeyler sorup belki konuyu açma yoluna gidebilirsiniz.

GALİBA SİZ DE KİTAP FİLAN MI YAZMIŞTINIZ?
Bana ’Galiba dizilerde de oynamıştınız siz?’ demesi, benim Pınar Kür’e ’Siz kitap filan da yazmıştınız değil mi?’ demem gibi bir şey. Televizyon işi yapıyorsanız eğer ’Ben televizyon hiç seyretmiyorum, siz bir şeyler yapmış mıydınız?’ diye yanınızdakine dönüp bir şey soruyor olmanız komik duruma düşürür. Çünkü televizyon işi yapıyorsanız televizyon seyretmek zorundasınız. Karşınızdaki konuğu tanımak zorundasınız. Aksi takdirde ’Ne dedin ne dedin?’ diye bir anda boşluğa düşüp cevap veremez hale gelirsiniz. Pınar Kür’ü eleştirmek anlamında söylemiyorum. Sadece hayal kırıklığımı dile getiriyorum. Yoksa tabi ki program hazırlıyorlar ve bundan sonra eminim daha iyi araştıracaklardır. Soru soracaklarsa çağırdıkları konuğu daha iyi araştırıp, ne yapmış, ne etmiş mesleki anlamda neler yapmış onları da öğrenecektir herhalde diye tahmin ediyorum.

Haberin Devamı