Gazete Vatan Logo

Fazlalıklardan kurtulmak ve gençleşmek bu yöntemlerle daha kolay

Fazlalıklardan kurtulmak ve gençleşmek bu yöntemlerle daha kolay

Fotoğraflar: Barış ACARLI

Yazın gelişiyle herkesi müthiş bir telaş sardı. Diyet, egzersiz programlarına vücut şekillendirme yöntemlerini eklemenin de zamanı geldi.

Bikini sezonu yaklaştıkça kadınların gündemi de haliyle değişiyor. Sohbet konuları da göbekten, basenden sarkan yağlardan kurtulmak, gençleşmek üzerine oluyor. Bu konuda yapılabilecekleri Aqua’nın müdiresi Yeşim Seçkin Hanım ile konuştum. Yeşim Hanım “Geliştirilen yeni cihazlar işe yaradıklarını çoktan kanıtladı. Ancak sorununuza yönelik doğru cihazı seçmelisiniz. Cihazın FDA onaylı olduğundan emin olun” diyor.

Gençlik kalemi (dermastamp)

Cildi içeriden ve dışarıdan yenilemeye çalışan ajanların tek bir cihaz toplanmasında oluşan bir uygulama. Diğer uygulamaya göre daha konforlu olup günlük yaşantınızı olumsuz etkilemeyecek bir yöntem. Son dönemin en popüler gençlik silahlarından olan gençlik kalemi, cildin ihtiyacı olan nemi sağlıyor. Cildi sıkılaştırıp ince çizgileri açıyor. Cildi yeniler. Genç bir cilt görünümü kazandırıyor. Gençlik kalemi cilt üzerinde yüzlerce kanal açarak bu sayede büyüme faktörleri, bitkisel kök hücre ekstreleri, vitamin ve hyaluronik serum gibi birçok ürünün cilt altına aktarımı sağlıyor. Böylece daha genç, pürüzsüz, canlı, sıkı, parlak bir cilt dokusu oluşturuyor. İyi bir sonuç almak için en az 6 seanslar bir uygulama öneriliyor.

Haberin Devamı

New Midas

Kalıcı güzellik ve zayıflama arayanlar için yeni bir alternatif... İnfrared ışınlarıyla birleştirilen soğuk radyo frekansı teknolojisinin bir arada kullanıldığı New Midas; kısa sürede sonuç vermesi ve güçlü soğutma sistemiyle ağrısız, acısı konforlu bir uygulama olmasıyla da dikkat çekiyor. Midas yüz bölgesinde ortalama 15-20 dk vücut uygulamasinda maksimum 1 saat süren seanslarla kırışıklıklardan ve sarkmalardan kurtulmak mümkün olabiliyor. Kişiyi günlük yaşantısından alıkoymayan FDA onaylı güvenilir ve konforlu bir uygulama. Midas deride hızlı toparlanma sağlıyor. Cildin sarkmasını önleyerek yaşlanmayı geciktiriyor.

Endermologie

Endermologie uygulaması vücutta oluşan karın, bel, kalça, diz içleri gibi bölgesel yağların giderilmesinde ve kilo değişimleri hamilelik ya da yaş ile beraber sıkilığını kaybeden ciltlerin sikilasmasinda selülit görünümünün giderilmesinde uygulanan bir sistem. En sık uygulama alanları karın, sırt, bel simidi, kol, bacak ve kalça oluşan dirençli bölgesel yağlar. Endermolab tekniği ile kısa zamanda ölçülebilen sonuçlar klinik gözlemlerle saptanmış. Her vücut tipine uygulanabilen konforlu acısız masaj hissi uyandıran bir yöntem. Haftada 2 gün 35 dakikalık seanslar şeklinde uygulanıyor. En az 6- 8 cm. incelmeler meydana geliyor.

Haberin Devamı

Quantum (Cacı)

Siz dinlenirken kaslarını çalışsın. Quantum tüm kasları çalıştırarak toparlayan etkili bir çözüm yöntemi. Yüz bölgesinde kırışıklık giderme, kaş düşüklüklerinde, boyun ve gıdı sarkması gibi problemin giderilmesin de kullanılıyor. Vücutta ise popo kaldırma bacak içi, kol ve karın sıkılaştırmada tek seanstan sonra farkı görebilirsiniz. Selülit görünümünü azaltmada da etkili. Madonna gibi birçok ünlünün vazgeçilmezi olan bu uygulama bir seansta hem yüze hem vücuda aynı anda işlem yapılabilmesi olanağını sağlıyor.

Haberin Devamı