Gazete Vatan Logo

Fazilet Hanım ve Kızları fragmanı yayınlandı!

Fazilet Hanım ve Kızları fragmanı yayınlandı. 15 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Sinan, Hazan’ı sevgilisi olarak ilan ediyor! Star TV’nin sevilen dizisi ‘’Fazilet Hanım ve Kızları’’nda Cumartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan 4. bölümde neler yaşanacak?

Fazilet Hanım ve Kızları fragmanı yayınlandı!

Star TV’de yayınlanan ve severek izlenen dizinin Cumartesi yayınlanacak bölümünün fragmanında Hazan’ın iç dünyasını zorlamakta olan çevresindeki kişiler Sinan konusunda ona baskı yapıyor. Sinan’a aşık olduğunu her hali ile belli etmekte olduğunu anlatmaya çalışan yakınları 4. bölümde Hazan’a bir takım söylemlerde bulunuyorlar.

FAZİLET HANIM VE KIZLAR BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!


Dizide, Sinan’a en büyük tepki Hazan ile yüzleşmesinin ardından hayatının şokunu yaşamış olan Yağız tarafından gösteriliyor. Sinan ve Yağız, Hazan yüzünden ilk kez karşı karşıya geliyor. Sinan’ın yapmış olduğu açıklamalar ile beye uğradığını şaşıran Hazan da Nil’in hedefinde oluyor. Nil, Hazan ile uğraşmaya başlayınca Hazan ve Fazilet zor duruma düşüyor. Yalıda aşağılanmış olmak Fazilet’in iyice hırslanmasına neden olur. Sinan’ın sözde sevgililik ilanını, Fazilet çıkarları için kullanmaya kararlıdır. Ailesine tamamen baş kaldırmış olan Sinan da Hazan’ın peşinden koşmaktadır. Hazan ise buna karşılık, Sinan’a hissetmiş olduğu yoğun duygularına rağmen Sinan için oyuncak olmamaya kararlıdır.

Fazilet Hanım yaşanan olaylar karşısında aldığı tavır ile hiç beklemediği bir anda hayalleri yıkılır. Hazan ve Sinan arasında yaşanan kovalamaca Hazan ve Yağız’ı bir defa daha karşı karşıya getirmektedir. Sinan, Hazan ve Yağız arasında fırtınalar kopmak üzereyken, kaybedeceği hiçbir şey kalmamış olan Fazilet’in yaptıkları hem yalıyı hem de kızlarını alt üst eder.

Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fazilet Hanım ve kızları yalıdan kovulur.

Selin, Ece’yi babasının yatağında yakalar ve yalıyı birbirine katar. Fazilet ve kızının evden koparılması nedeniyle kopardığı kıyamet, Hazan’ın hastanede olduğu haberinin alınmasına kadar devam eder. Sinan’ın yaptığı kazayı öğrenen Egemenler de büyük bir panik ile soluğu hastane kapısında alırlar. Bu esnada da endişeli olan iki aile hiç beklemedikleri biçimde bir defa daha karşı karşıya gelmiş olurlar. İki taraf da karşılıklı olarak büyük bir şok yaşarlar. Yağız ise kafasında cevapsız sorular ile Hazan’ın kim olabileceği gerçeğinin peşinde koşmaktadır. Sinan ve Hazan’ın tanışık olmaları Fazilet Hanım’ın yarışma ile ilgili olan umutlarını da yeşertir. Hastanede yaşanan olaylar iki aile arasında yeni bir köprünün kurulmasına sebep olur ancak ne var ki yalı sakinleri Fazilet Hanım ve kızlarına çoktan cephe almış durumdadırlar. Fazilet Hanım olan tüm gücü ile Hazan ve Sinan arasındaki tanışıklığın üzerine oynar. Hazan ve Yağız’ın karşılaşması ise her iki ailenin de dengelerini alt üst etmiştir.

Haberin Devamı