Gazete Vatan Logo

Fazilet Hanım ve Kızları 10.yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi yeni başlayan bir dizi olmasına rağmen farklı senaryosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Star Tv de hafta sonu kuşağının Cumartesi akşamında evlerimize konuk olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi yayınlanan son bölümünün ardından, yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Fazilet Hanım ve Kızları 10.yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Anneler fedakardır. Anneler çocukları için gözünü kırpmadan canını bile verir. Anneler çocuklarının geleceği için türlü fedakarlıklar yapar. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde anne Fazilet standart annelerden biraz daha farklı. Yıllardır zengin olma hayali ile yanıp tutuşan Fazilet, kendi gençliğinde gerçekleştiremediği bu hayali, kızlarını kullanarak yapmaya çalışan bir anne. Bizlerin sahip olduğu anne tipinden biraz daha farklı olan, kendi hırsları ve planları yüzünden kızlarının hayatlarının mahvolmasını hiçe sayan Fazilet, planlarına hala devam ediyor.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 9. BÖLÜM FRAGMANINDA NELER OLACAK?

Fazilet Hanım ve Kızları 9. Bölüm fragmanında; Fazilet ve Hazan’ın kavgası ekrana geliyor. Tüm yaşananlar için Hazan’ı suçlayan Fazilet tüm yapacakları için de onu sorumlu tutuyor.

Hazan ise Yağız ile konuştuğunda ‘’o gece’’ ile ilgili gerçekleri sevgilisine sormasını istiyor. Hazan ise soluğu hemen Sinan’ın yanında alıyor. Sinan’a bu soruyu sorduğunda o da şok oluyor.

Fazilet ise evi karıştırdığında Sinan ve Yağız’a ait resimler buluyor. Bu resimlerin neden toplandığını merak ediyor.

Haberin Devamı

Bakalım yeni bölümde Fazilet Hanım ve Kızları cephesinde neler olacak? Fazilet Hanım ve Kızları 9. Bölüm 20 Mayıs Cumartesi günü 20.00’de Star Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 8. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölümde Hazan sonunda kardeşini buldu. Eceyi bulduğunda Yağız’ın evinde olduğu için ise çok şaşırdı. Yağız ise yavaş yavaş affetmeye başladığı Hazan’ı hala test ediyordu.

Fazilet ise kızının kaçması ile oldukça sarsılmıştı. Bu tavrı hiç beklemeyen Fazilet başlarda vicdan yapıp kendini suçlasa da; daha sonraları Ecenin gelmesi ile planlarına kaldığı yerden devam etti.

Sinan ise evdekiler ile ilişkisini düzeltmeye karar verdi. Bu konuda Yasemin ona yardım ederek yemek organize ettiler. Sinan ise Yasemin’in niyetinden habersizdi. Yasemin iki kardeşi yine birbirine düşürmek ve Gökhan’ı göz önüne çıkarmak istedi.

Yağız ise Sinan ile bir iddiaya girdi. Yağız en kolay yoldan Hazan’ı baştan çıkaracağını söyledi. Sinan ise boş durmadı. Hazan’ı projede marka yüzü yaptı. Bu durumu öğrenen Yağız çok sinirlendi. Hazım’ın olayları öğrenip Yağız’a kızması ile daha fazla dayanamadı ve Yağız istifa etti. Sinan ise tüm yaşananları kabul ederek, bunların Hazan’a olan aşkından yaptığını söylemişti.

Haberin Devamı