Gazete Vatan Logo

Fazilet Hanım ve Kızları 7. bölüm fragmanı ekranlara geldi!

Bir anne ne kadar hırslı olabilir? Peki, bir anne zenginlik hayallerine kavuşmak için kızlarını feda eder mi? Fazilet Hanım ve Kızları dizisi zengin olma hayalleri peşinde bin bir entrika ve oyunlar oynayarak kızlarını da peşinde sürükleyen Fazilet Hanım’ın hikayesini ekranlara getiriyor. Star Tv’nin yeni başlayan dizilerinden olmasına rağmen izlenme oranları yüksek olan Fazilet Hanım ve Kızları yepyeni bir bölüm ile daha sevenleri ile buluştu.

Fazilet Hanım ve Kızları 7. bölüm fragmanı ekranlara geldi!

Son bölümün ardından ekranlara gelen 7. Bölüm fragmanında birçok önemli gelişmeler yaşanıyor. Sinan bir türlü Hazan’ın yalnız bırakmıyor. Sinan ve Hazan’ı aynı evde olduğunu öğrenen mahalleli evin etrafına toplanıyor. Hazan ise olacakların onun üzerindeki etkisinden bahsediyor. Ece ise annesinin yaptıkları ve sevdiği adam arasında kalıyor. Bu yüzden tüm bu dertlerden kurtulmak için ortadan kaybolunca Hazan annesinden hesap soruyor. Tüm bu olanlar için de onu suçluyor. Fazilet ise ağlayarak tüm bunları onların iyiliği için yaptığını savunuyor.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Sinan ise türlü umursamazlıklarına devam ederek herkesin hayatını hiçe sayıyor. Nil ise Sinan’ı kaybetmemek üzere Selin ile birleşerek planlar yapıyor. Yasemin ise cenazede olmasına rağmen hala planlar peşindedir. Cenazede ortaya çıkan bir kadın herkes için merak uyandırıyor. Fazilet ise ortaya çıkan bu esrarengiz kadından rahatsız oluyor. Bu kadının neler söyleyeceği ve evdeki dengeleri nasıl değiştireceği merak konusu.

Haberin Devamı

Bakalım yeni bölümde Fazilet Hanım ve Kızları cephesinde neler olacak? Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm 6 Mayıs Cumartesi günü 20.00’de Star Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Fazilet Hanım ve Kızları 6. Bölümde Neler Olmuştu?

Fazilet Hanım ve Kızları son bölümünde tempo doruktaydı. Sinan; Nil’den kurtulmak için her fırsatı değerlendirdi. Hazan’ın kendisine olan yakın duygularını bildiği için bunu kullanarak Nil’i vurmaya çalıştı. Sinan’ı yaptığı saçmalıklar bitmek bilmez iken bu hareketlerin sonucunda Hazan işini kaybetti. İşini kaybetmenin acısını üstünden atamadan Hazan bir şok daha yaşadı. Hazan hastalığı süresince yalıda kalıyordu. Eve döndüğünde eşyalar dışarı atılmıştı. Ev sahibi Hazan’ı evden çıkardı. Bir yandan işsiz diğer yandan evsiz kalan Hazan çok üzüldü.

Hazım’ın küçük kız Ece’ye olan koruyuculuğu ve ilgisi herkesin dikkatini çekti. Yalıdakilerin şüphelerini biraz daha arttırdı. Selin ise bir oyun olarak yakınlaştığı Yasin’e ilgi duymaya başladı. Daha sonra Yasin’in Ece ile sözlü olduğunu öğrendiğinde; Faziletten bir kez daha nefret etti.

Haberin Devamı