Gazete Vatan Logo

Fazilet Hanım ve Kızları 6. bölüm fragmanı ekranlara geldi.

Geçen hafta yayınlanan son bölümünün ardından Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm yani 6. Bölümün fragmanı da yayınlandı. Peki Fazilet Hanım ve Kızları 6. Bölüm fragmanında neler olacak? İşte detaylar!

Fazilet Hanım ve Kızları 6. bölüm fragmanı ekranlara geldi.

Her ay neredeyse yepyeni bir yapım ile kanallar dizi severleri heyecanlandırıyor. Bu kanallardan biri de Star Tv. Oldukça güçlü yapımlara ev sahipliği yapmasına rağmen yeni yayınladığı diziler ile de istediği reytingleri alıp götürüyor. Bu dizilerden biri de Fazilet Hanım ve Kızları. Mart ayından beri Star Tv de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları hafta sonu kuşağında yer alıyor. Her Cumartesi 20:00 da ekrana gelen Fazilet Hanım ve Kızları başladığı ilk günden beri ilgi çeken senaryosu ile izlenen diziler arasında.

FAZİLET HANIM BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Fazilet Hanım ve Kızları 6. Bölüm Fragmanında Neler Olacak?

Fazilet Hanım ve Kızları 6. Bölüm Fragmanında Hazan annesi ve kardeşinin yalıya yatılı olarak kaldığını öğreniyor. Buna rağmen kendisi eski evinde kalmaya devam ediyor. Evde bir başına yaşamaya çalışırken Sinan çıkıp geliyor. Fazilet ise yalıda yatılı kalmanın onlara iyi geleceğini düşünürken bir anda gelişen olaylar yüzünden her şey tepetaklak oluyor. Bu yüzden tehlikeli bir plan yapıyor ve bu plan anma gecesinin olayı oluyor. Hazan ise Sinan’ın oyununa gelmemek için direnirken kendine birden büyük bir krizin ortasında buluyor.

Haberin Devamı

Bakalım yeni bölümde Fazilet Hanım ve Kızları cephesinde sular durulacak mı? Fazilet Hanım ve Kızları 6. Bölüm 29 Nisan Cumartesi günü 20.00’de Star Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Fazilet Hanım ve Kızları 5. Bölümde Neler Olmuştu?

Fazilet Hanım zengin olma amacına ulaşmak için her yolu deniyordu. Öyle ki bu yolda kızlarını ve onların mutluluğunu da fedan etmekten çekinmiyordu. Zenginlik hayaline ulaşması için Egemenlerin yalısında kalması gerekiyordu. Bu emeline ise ulaştı. İki kızı Ece ve Hazan annelerinin emellerine ise boyun eğdiler. Egemenlerin yakışıklı oğlu Sinan , Hazan’ı sevgilisi olarak herkese ilan etti. Bu ilandan sonra ailede büyük tepki ile karşılaştı. Buna rağmen Yağız ve Sinan, Hazan’ın evinde karşılaşınca kıyametler koptu. Fazilet ise bu durumu kendi lehine kullandı. Hazan her şeyden uzak sadece mutlu olmak isterken; bu haber ile Yağız, Nil ve Selin tarafından düşman ilan edildi. Bunlar Hazan’ı bitirmek için türlü planlar yapmaya başladılar.

Haberin Devamı