Gazete Vatan Logo

Fazilet Hanım ve Kızları 5. bölüm fragmanı ekranlara geldi

Star Tv’nin yeni yapımlarından biri olan Fazilet Hanım ve Kızları; başladığı ilk günden beri ilgi ile izleniyor. Türk sinemasında bolca işlenen zengin ile fakir arasındaki güç savaşının bir benzerini de Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde izliyoruz. Fazilet Hanım’ın zenginlik hayallerine ulaşması için kızlarından faydalanması gerektiğini anlar. Geçmiş acılarını unutmak ve hep hayalini kurduğu ihtişamlı hayata adım atmak için kızlarını Egemen Yalısına aldırmaya çalışacaktır. Nitekim bu çabaları sonuç verir ve zengin hayatın kapıları açılır.

Fazilet Hanım ve Kızları 5. bölüm fragmanı ekranlara geldi

Cumartesileri saat 20:00 da ekrana gelen Fazilet Hanım ve Kızları bu hafta itibarı ile 4. Bölümü ekrana geldi. İzleyenlerini bekletmeyi sevmeyen yapım şirketi hemen 5. Bölüm fragmanını da yayınladı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Fazilet Hanım ve Kızları 5. Bölüm Fragmanında Neler Oldu?

Egemen’e yapılanlardan dolayı Hazan çok sinirleniyor. Tüm bunların sorumlusu olarak gördüğü Yağızdan ilk fırsatta hesap soruyor. Yağız her ne kadar durumu açıklamaya çalışsa da Hazan ona inanmıyor. Sinan ise Hazan’ı herkese sevgilisi olarak açıklanınca ortalık yer yerinden oynuyor. Bu durumdan ailenin hiçbir üyesi memnun olmasa bile Sinan’ın aşkı herkesi karşısına almasına yetiyor. Nil ise Sinan’ın söylediklerinden sonra çılgına dönüyor. O da tüm hırsını Hazandan almaya çalışıyor. Nil; öfkesini kusmak için seçtiği Fazilet Hanım ve Hazan’ı hiç rahat bırakmıyor. Türlü oyunlar ile onları zor duruma düşürüyor. Hazan ise annesine bu ilişkiyi ilk etapta söylemiyor. Sular duruncaya kadar saklamak niyetindedir.

Haberin Devamı

Fazilet Hanım ise zenginlik hayallerini üzerine kurduğu kızı Ece’nin çocukluk aşkı ile evlenmek istemesini de asla kabul etmiyor.

Bakalım yeni bölümde Fazilet Hanım ve Kızları cephesinde sular durulacak mı? Fazilet Hanım ve Kızları 5. Bölüm 22 Nisan Cumartesi günü 20.00’de Star Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölümde Neler Olmuştu?

Fazilet’in kurduğu tüm hayaller, Hazım’ın tavır koyması ile yıkıldı. Bu durumdan hırsını alamayan Fazilet kızlarına ve kızlarının yalıdaki hayatına zarar vermeye başladı. Diğer yandan Sinan ise Hazan ile arasındaki bir türlü netleşmeyen durumlardan dolayı Yağız ve Hazan karşı karşıya kaldı. Bu karşılaşmadan ve Sinan’ın hışmından korumak için Fazilet’in yaptığı hamle ise her şeyi daha beter hale getirdi.

Nil ise tüm bu olanların sorumlusu olarak gördüğü Fazilet ve Hazan’a kafayı taktı. Yalıda aşağılandıkça aşağılanan Fazilet ise intikam yemini içti. O yalıda bir daha bu aşağılanmaya izin vermemek için türlü oyunlar ile istediği hayata kavuşmak için her şeyi yaptı.

Haberin Devamı