Gazete Vatan Logo

Fazilet Hanım ve Kızları 10. yeni bölümünde Hazan tutuklanıyor!

Fazilet Hanım ve Kızları 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölümünde Hazan'ın tutuklanması sahnesi izleyicileri heyecanlandırdı. Peki Sinan Hazan'ı bu durumdan kurtarabilecek mi? İşte Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklar...

Fazilet Hanım ve Kızları 10. yeni bölümünde Hazan tutuklanıyor!

Fazilet Hanım ve Kızları 10. yeni bölüm fragmanı izleyenleri şoke etti. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları'nda heyecan bir an eksik olmuyor. Star TV'nin yeni yayınlanmasına rağmen fenomen hale gelen Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan'ın sevgilisini dövmek suçunda Hazan polislerce tutuklanıyor, Sinan ise bu olaya inanmayarak Hazan'ı kurtarmak için harekete geçiyor.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 9. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fazilet Hanım ve Kızları 9. Bölüm fragmanında; Fazilet ve Hazan’ın kavgası ekrana geliyor. Tüm yaşananlar için Hazan’ı suçlayan Fazilet tüm yapacakları için de onu sorumlu tutuyor.

Hazan ise Yağız ile konuştuğunda ‘’o gece’’ ile ilgili gerçekleri sevgilisine sormasını istiyor. Hazan ise soluğu hemen Sinan’ın yanında alıyor. Sinan’a bu soruyu sorduğunda o da şok oluyor.

Fazilet ise evi karıştırdığında Sinan ve Yağız’a ait resimler buluyor. Bu resimlerin neden toplandığını merak ediyor.

Bakalım yeni bölümde Fazilet Hanım ve Kızları cephesinde neler olacak? Fazilet Hanım ve Kızları 9. Bölüm 20 Mayıs Cumartesi günü 20.00’de Star Tv ekranlarında izleyicileri ile buluştu.

Haberin Devamı