Gazete Vatan Logo

Fazilet Hanım ve Kızları 10. bölüm fragmanı

Tüm anneler birer melektir algısını değiştiren bir anne ile karşılaştığımız Fazilet Hanım ve Kızları dizisi, Star Tv de ilgi ile izlenen diziler arasında kalmaya devam ediyor. Fazilet Hanım ve Kızları’nda türlü entrikalar ile zenginlik hayaline ulaşmaya çalışan Fazilet’in bu uğurda hiç çekinmeden kızlarını da kullandığı görülüyor. Fazilet Hanım ve Kızları zengin - fakir hayatlar arasındaki gerçekleri de gözler önüne getiriyor. Fazilet Hanım ve Kızlarının yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Fazilet Hanım ve Kızları 10. bölüm fragmanı

Fazilet Hanım ve Kızları 10.bölüm fragmanında Hazan’ın tutuklandığı görülüyor. Hazan polisler tarafından götürülürken Ece olanları anlamaya çalışıyor. Sinan ise yaptıklarından dolayı pişmanlığını dile getirmek isterken babası tarafından evden kovuluyor. Yasin ise Yağız ve Ece’yi aynı arabada görünce Ece’ye karşı tüm güvenini yitiriyor.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Hazan, Sinan’a tüm bunların sorumlususun o olmadığını söylüyor. Sinan ise ona yakın olmak için kavga çıkarıp aynı nezarethaneye düşüyor. Yağız, avukat ile bir çek göndererek Hazan’ı hapisten çıkarmaya çalışıyor. Ama Hazan bu çeki kabul etmiyor. Fazilet, Kerime ile arasındaki gerilimin artmasına engel olamıyor.

Bakalım yeni bölümde neler olacak? Fazilet Hanım ve Kızları 10. Bölüm 27 Mayıs Cumartesi günü 20.00’de Star Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 9. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Fazilet Hanım ve Kızları son bölümünde Hazan öğrendikleri ile şok oldu. Sinan ve babası arasında konuşulanları duyan Hazan annesinin onu dürtmesi ile kendine geldi. Fazilet artık kızının davranışlarını kontrol edemiyordu. Hazan’ın çeki yırtmasından sonra ise bunu bedelini ona ödeteceğini söyledi.

Haberin Devamı

Sinan ve Yağız ise kendi hatalarından dolayı çalışanların kovulması yüzünden çok pişman oldular. Yasemin’i ise şüpheli bir telefon arıyordu. Bu telefonu açtığında karşıdaki ses onun gizli geçmişinden gerçekleri yüzüne vurdu. Ama Yasemin kısa sürede Gökhan’ın ailede yükselmesinden sonra yaşananları bir kenara attı.

Fazilet ise kızının yırttığı çekin ardından ne yapacağını bilmiyordu. Başka yollardan bir çıkış bulmaya çalışan Fazilet biraz da Kerime ve Hazım’ın üzerine oynamaya karar verdi. Kerime’nin evini karıştırdığında bulduğu fotoğraflar onu için altın değerinde idi. Bu yüzden fotoğrafları kullanarak bir plan yaptı.

Sinan ise arabasını ve kartları alan babasına öfke duyuyordu. Hatasının bedelini zenginliğinin elinden alınması ile değil de Hazan’a yaşattıklarından dolayı ödüyordu. Sinan tüm yaşananlardan dolayı Hazan ile konuşmak istedi ve uzun uğraşlar sonucu onu bir otobüs durağında buldu. Burada uzun uzun konuştular ve o gece çok yakınlaştılar.

Haberin Devamı