Gazete Vatan Logo

Fatih Portakal'dan Bahçeli'ye canlı yayında sitem

FOX TV Ana Haber bülteninde Fatih Portakal, haftalar öncesinden teyit edilmesine rağmen Liderler FOX'ta programına çıkmayan MHP Lideri Bahçeli'ye canlı yayında sitem etti.

FOX anchormani Fatih Portakal Bahçeli'yi konuk etmek için 20 kişilik bir ekiple Ankara'ya geldiklerini ancak MHP liderinin son ana kadar programa katılıp katılmayacağı konusunda cevap vermediğini açıkladı..

İşte Fatih Portakal'ın sözleri..

'Sevgili izleyenler, sizler de bu akşam bekliyordunuz. Bizler de bekliyorduk bu akşam.. Sayın Devlet Bahçeli bu akşam 22.30'da Liderler FOX'tanın bu haftaki konuğu olacaktı. Yaklaşık bir ay önceden de biz bunun teyitini almıştık, gün teyitini de almıştık, saat teyitini de almıştık. Bunun için zaten yaklaşık 20 kişilik bir ekiple birlikte bizler Ankara'ya geldik. Ana haberimizi buradan, kendi büromuzdan sunup, 22.30'da yine FOX ailesinden katılacak olan beşli ile Devlet Bahçeli'yi ağırlayacaktık. Ancak, bilemiyorum, programının yoğunluğundan dolayı yanında çalışan kişiler tarafından henüz daha olumlu cevap verilemedi. Büyük bir ihtimalle Devlet Bahçeli konuğumuz olamayacak. Ben onun adına siz izleyicilerimizden özür diliyorum.' (medyafaresi)

Haberin Devamı