Gazete Vatan Logo

Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşındadır? Hande Sarığlu'nun kariyeri ve hayatı...

Hande Sarıoğlu, Fatih Altaylı ile canlı yayında yaşadığı gergin dakikaların ardından gündeme oturdu. Sarıoğlu’nun, Emre Belözoğlu sorusu üzerine Fatih Altaylı yayını terk edince, Sarıoğlu hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında?

Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşındadır? Hande Sarığlu'nun kariyeri ve hayatı...

Hande Sarıoğlu Fatih Altaylı diyaloğu sonrası, Sarıoğlu’nun kariyeri merak konusu oldu. İşte Sarıoğlu’nun kariyeri…

HANDE SARIOĞLU KİMDİR?

19 Eylül 1988 tarihinde Düzce’de dünyaya gelen Hande Sarıoğlu, İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

Halid Ziya Uşaklıgil’in eserinden uyarlana, başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu’nun oynadığı “Aşk-ı Memnu” dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında yer alan Hande Sarıoğlu, 2011 yılında “Pasaport” Adlı bir yarışma programını Ümit Erdim ile birlikte sundu. Sonrasında, Fox TV’de “Kaç Para Kaç” programını çeken Sarıoğlu, Şubat 2016 ayında TV8’de başlayan “Böyle Çok Daha Güzelsin” adlı programda Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi birlikte jüri üyeliği yaptı.

2017 Ağustos ayında Tivibu Spor'da görev alan Hande Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Habertürk TV ekranlarında ''Spor Saati'' programında yer almaya başladı.

Haberin Devamı

FATİH ALTAYLI STÜDYOYU TERK ETTİ

Trabzonspor’un Galatasaray ile 1-1 beraber kaldığı maçta, Ömer Bayram’ın Pereire’ya attığı tokatı yorumlayan Fatih Altaylı, Dünyanın her yerinde futbolcular bunu yapıyor. Pereira da sanırsın ki kamyon çarptı. Yerde iki takla üç takla. Herhalde çenesi kırıldı, beyin sarsıntısı geçiriyor dedim. Ayıp denen bir şey var. Yorumcular diyor ki 'Kırmızı kart' Şak diye vursa tabii ki kırmızı kart da bu açık sarı kart. Ha... Ömer Bayram bunu yapmalı mı? Asla. Bunu yapmaya hakkı yok. Hakem kırmızı kart gösterebilir mi? Gösterebilir. Allah'tan hakem makul bir ceza verdi, sarı kart gösterdi. Bunu Emre Belözoğlu da babam da başkası da yapsa kırmızı kart demem. Ömer Bayram’ın hareketi kırmızı değil’’ ifadesi sonrasında, Hanse Sarıoğlu’nun Emre Belözoğlu yapsaydı, yorumunuz ne olurdu? Sorusunu sorması üzerine gergin dakikalar da başladı.

Fatih Altaylı, Kim olsa aynı yorumu yaparım. Ben ahlaksız bir adam değilim. Bana yaptığın saygısızlıktır. Siz konuşun ben gidiyorum’’ dedi. Hande Sarığlu ise, Emre Belözoğlu örneğini saha içi davranış konusunda eleştirdiğiniz için verdim’’ ifadelerini kullandı. Bu sefer Fatih Altaylı da ‘’Beni aptal yerine koyma! Ben adam kayıracak adam değilim.’’ diyerek çıkıştı.

Haberin Devamı

Yaşanan gergin dakikalar sonrasında Sarıoğlu ise, kötü bir niyetinin olmadığını belirterek Fatih Altaylı’dan sakin olmasını istedi. Altaylı ise “Senden sakinleşme tavsiyesi alacak değilim” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine diğer konuğa dönen Sarıoğlu, Fatih Altaylı’nın stüdyoyu terk etmesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı.