Gazete Vatan Logo

Faslı kadının katili Suriyeli dönerci ustası çıktı

Faslı kadının katili Suriyeli dönerci ustası çıktı

BEYOĞLU'nda oturduğu evde bıçaklanarak öldürülen Fas uyruklu Asma Bouchane (33)'in katil zanlısı olduğu öğrenilen şüpheli adliyeye sevk edildi. Suriye'li olduğu öğrenilen dönerci ustası şüpheli Ammar B. "Onunla birlikte olmak için anlaşmıştık. Ben az para verince aramızda kavga çıktı. Bıçağı o çekti, ben kendimi korudum" dedi. Öldürülen genç kadının kayıp cep telefonu ise şüphelinin üzerinde bulundu.

EVİNDE ÖLDÜRÜLMÜŞ OLARAK BULUNMUŞTU

Beyoğlu, Kocatepe mahallesi, Çaylak sokak üzerinde geçtiğimiz hafta sonu bir binanın ikinci katındaki daireye içerden gelen kötü kokular üzerine giren polis, Fas uyruklu Asma Bouchane 'nin cesedi ile karşılaşmıştı. 33 yaşındaki kadının bir hafta önce bıçaklanarak öldürüldüğünün tespit edilmesi soruşturma açılmıştı. Yapılan incelemede genç kadının 6 bıçak darbesiyle öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ CİNAYET ÇÖZÜLDÜ

Cinayet Büro Amirliğine ekipleri olayla ilgili başlattıkları soruşturmada Cinayetin 17 Eylül'ü 18 Eylül'e bağlayan gece sabaha karşı işlendiğini tespit etti. Görüntülerde genç kadının, kendisini öldüren Ammar B. ile birlikte yürüdüğü daha sonra eve girdikleri görüldü. Polis yaptığı çalışmalarda öldürülen kadının yanındaki kişinin dönerci ustası olan Suriye uyruklu Amman B. olduğunu belirledi.

Haberin Devamı

ŞÜPHELİ SURİYEYE KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Şüpheliyi yakalamak için yapılan çalışmalarda Ammar B.'nin iki gün önce işinden ayrıldığı ve Suriye'ye gideceğini söylediği belirlendi. Bu gelişme üzerine sürdürülen amansız takipte Ammar B.'nin Hatay'a gitmek üzere bindiği şehirlerarası yolcu otobüsü tespit edildi. İstanbul'dan hareket eden bir ekip İzmit otogarında araca yetişti. Şüpheli Ammar B. gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

İstanbul, Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan şüpheli Ammar B. ifadesinde suçunu itiraf etti. Ammar B. poliste verdiği ifadesinde "Onunla Talimhane'de bir eğlence mekanında tanıştık. Arkadaş olduk. Daha sonra birlikte olmak için onunla para karşılığında anlaştım. 300 liraya anlaşmıştık. Ancak ben ona 100 lira verince aramızda kavga çıktı. Bana bıçak çekip üzerime geldi. Kendimi korumaya çalıştım. Daha sonra korkup oradan kaçtım" dedi. Öte yandan öldürülen Asma Bouchane'nin gasp edilen cep telefonunu şüphelinin üzerinde çıktığı öğrenildi . Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı