Gazete Vatan Logo
Magazin Fasıllı iftar yemeği

Fasıllı iftar yemeği

Geleneksel hale gelen ünlülerin Ramazan ayı iftarlarının başlangıcını prodüktör Polat Yağcı yaptı. Ünlü isimler yemek sonrası fasıl yaparak sesleri ile büyüledi

Fasıllı iftar yemeği

Poll Production’ın sahibi Polat Yağcı önceki akşam iftar yemeği düzenledi. Etiler Gürkan Şef’te gerçekleşen yemek, yıldızlar geçidine sahne oldu. Orhan Gencebay, Cengiz Kurtoğlu, Arif Susam, Coşkun Sabah, Ahmet Selçuk İlkan, Muazzez Ersoy, Hakan Altun, Hande Yener, Emre Altuğ, Kutsi, Serkan Kaya, Linet, Ayla-Aydın Kurtoğlu, Hakan Sarıca, Sami, Emir Berke Zincidi ve Murat Yıldırım-Imane Elbani gibi sanat dünyasının önemli isimlerinin bir araya geldiği yemek keyifli anlara sahne oldu. İftar sonrası ünlü isimler fasıl eşliğinde şarkılar söyleyerek eğlendi.

- Yemek öncesi gazetecilere poz veren ünlü isimler, “Mübarek Ramazan ayı hepimiz için hayırlara vesile olsun, Allah oruçlarımızı kabul etsin” dileklerinde bulundu.

- Serkan Kaya, yanına gelen küçük kızı geri çevirmedi. Karnının aç olduğunu belirten küçük kız, Serkan Kaya’dan hem para aldı, hem de karnını doyurdu.

- Murat Yıldırım ve Imane Elbani, şık giyim tarzları ile dikkat çekti. Gazetecilere poz veren ikili, “İftar için bir araya geldik, İmane de arkadaşlarımız ile daha da kaynaşacak” dedi.

Haberin Devamı

- İftar yemeğine iki oğlu ile katılan Cengiz Kurtoğlu, “Rabbim oruçlarımızı kabul etsin. Maalesef ben çok yiyemedim. Ezan okunduktan sonra, bir ağabeyimiz dananın yarısını yedi” diyerek, isim vermeden espri yaptı.

- Geçtiğimiz aylarda boşanan Kutsi, iftar yemeğine sevgilisi Feyza Çıpa ile katıldı. Yemek sonrası mekandan ayrılan ikili, “Çok güzel bir yemek oldu, herkese çok teşekkür ederiz” dedi. Sık sık kavga ettikleri yönünde çıkan haberlere yanıt veren Kutsi, “Arkadaşlar böyle şeyler yok, aramızda sorun olsa da bunlar basit şeyler” dedi. Evlilik hakkındaki soruları yanıtsız bırakan ikili, hızlıca oradan ayrıldı.