Gazete Vatan Logo

Fark yaratıyor!

Gözde balık restoranı Beybalık, yeni yüzü ve özlediğiniz muhteşem tatlarıyla konuklarını ağırlıyor


Anadolu Yakası’nın gözde balık restoranı Beybalık, yenilenen yüzü ve özlediğiniz muhteşem tatlarıyla konuklarını ağırlıyor. Ege ve Akdeniz’in doğal lezzetleri, deniz mahsullerindeki seçicilik ve zenginlik, mezelerdeki iddia ve çeşitlilik ile fark yaratıyor. Yeme-içme sektöründeki önemli markalarda deneyim ve başarıları ile adından söz ettiren, Hüseyin Çimen ve Secem Çancı’nın işletmeliğindeki Beylerbeyi Beybalık, eşsiz lezzetleri, profesyonel yaklaşımları ve beklediğiniz güler yüzü sizlerle buluşturuyor.

Eşsiz boğaz manzarası ve tarihi dokusunu yaşayacağınız Necip Fazıl Kısakürek’in hayatını sürdürdüğü ahşap köşk ile tartışılmaz fark yaratıyor. Aklınızda ve damağınızda hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir şölene sizleri davet ediyor.

Beybalık şefin seçtiklerinde; Keçi Peynirli Pazı Sapı, Girit Usulü Dakos Salatası, Kabaklı Hellim Izgara, Ahtapot Yahni, Kibrit Patates Üzerinde Deniz Mahsullü Pizza, Pazılı Mezgit Sarma, masanızı donatacağınız tarifsiz lezzetteki özenle işlenmiş Beymeze, Ballı Patlıcan, Beşamel sos eşliğinde Deniz Mahsüllü Krep, yeşile bürünmüş Akdeniz Salatası ve Organik Salkım Domates Salatası, yeşillikler yatağında derisi üzerinde pişirilmiş Izgara Deniz Levreği, balığı tercihiniz doğrultusunda vazgeçilmez kılan kömür ızgara, tava, buğulama, yahni ve güveçi, damağınızda eşsiz lezzeti ile son bulan meyve tatlısı ile taçlandırıyor.

Beybalık’ın modern mutfağında günlük olarak hazırlanan lezzetleri, misafirlerinin istekleri doğrultusunda A’la Carte veya 45 ile 110 kişilik 4 ayrı salonu, özel gün ve gecelerinizde sizleri Beylerbeyi’nde muhteşem deniz manzarası ile eşsiz lezzetleri doyasıya tatmanızı sağlıyor. Her iki boğaz manzarasına da hakim ‘’Beybalık’’ bir taraftan Rakı & Balık keyfi yaşatırken, İstanbul’u iki gerdanlık gibi saran köprüleri ile boğazın eşsiz büyüsüne kapılacağınız yeni Roof katımızda Bar ve Restoranımız sizleri gün batımından yakamoza ağırlamayı bekliyor.’’

Haberin Devamı