Gazete Vatan Logo
Magazin Familya 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Familya 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Merak edilen dizi Familya, ilk bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Heyecanlandıran olay ise Familya dizisi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? oldu. İşte Familya dizisi hakkında tüm detaylar sayfamızda...

Familya 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Familya bu akşam ilk bölümüyle Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Başrollerinde Uğur Yücel, Sezer Avcı ve Erkan Kolçak Köstendil'in rol aldığı Familya ekranlara hızlı bir giriş yapmayı planlıyor.

Familya 1. bölüm fragmanı ve tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor...

FAMİLYA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FAMİLYA 1. BÖLÜM SON YAYINLANAN FRAGMAN

Beyoğlu ailesinin hayatı, 2002 Dünya Kupası'nda İlhan Mansız'ın altın golüyle ansızın değişir. Türkiye en mutlu gününü yaşarken, Beyoğlu hanesinin ortasına geri dönüşü olmayan bir acı düşer. Dağılan ailesinden yıllarca uzak kalan Yaşar Beyoğlu; çocukları Hava, Toprak, Su ve Ateş'in özlemini de yanına alarak Güneşdağı kasabasına gider.

Baba toprağında aldığı üzücü bir haber; Yaşar Beyoğlu'nu, yaşananları temize çekmek ve ailesini bir araya toplamak için harekete geçirir. Oynanan bir oyun ve her biri kendine has çocuklar birleştiğinde, geçmişle hesaplaşmak giderek zorlaşır. Beyoğlu familyasında işler hiç de planlandığı gibi gitmeyecektir...

Haberin Devamı

FAMİLYA HİKAYE VE KÜNYE

Çekimlerine İstanbul’da başlanan ve Ayvalık’ta devam eden “ Familya”, birbirinden başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Başrollerinde usta oyuncu Uğur Yücel’in yanı sıra, Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Emrah Parlak, Cansu Tosun, Şükran Ovalı, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Barış Yıldız’ın yanı sıra Gökhan Kıraç, Enis Arıkan, Olgu Baran Kubilay, Bekir Çiçekdemir, Berat Efe Parlar, İpek Ayaz Kortunç, Murat Şahan, Ozan Coşkun, Neslihan Arslan ve Güven Kıraç yer alıyor.

“Familya”, 2002 yılında Dünya Kupası’daki Türkiye- Senegal maçında İlhan Mansız’ın attığı golle, herkes büyük bir sevinç yaşarken, parçalanan Beyoğlu ailesinin ve baba Yaşar Beyoğlu’nun (Uğur Yücel) yıllar sonra aldığı bir haberle yeniden ailesini bir araya getirmeye çalışmasının hikayesini konu ediniyor.

TÜRÜ: Aile Komedisi

YAPIM ŞİRKETİ: TMC

YAPIMCI: Erol Avcı

SENARİST: Uğraş Güneş

YÖNETMEN: Can Yücel

PLANLANAN YAYIN TARİHİ: Ağustos 2016