Gazete Vatan Logo
Magazin Fahriye'ye büyük ilgi

Fahriye'ye büyük ilgi

Fahriye Evcen'e, Ortadoğu ve Balkan ülkelerinden de büyük ilgi geliyor...

Evcen Bulgaristan Elle dergisine Temmuz sayısı için kapak çekimi yaptı. Fotoğraf çekimlerini ünlü fotoğrafçı Nihat odabaşı gerçekleştirdi. Lübnan'ın en çok okunan dergisi Snob için röportaj yaparak oradaki hayranlarının kendisiyle ilgili merak edilen sorularına cevap verdi. Makedonya'dan İstanbul'a gelen özel bir TV kanalıyla da yeni projeleri üzerine röportaj yapan Fahriye Evcen gördüğü bu ilgiden bir hayli memnun.

Evcen, bu yoğun tempoyla beraber, yeni sezon için gelen bir çok dizi ve sinema filmi projesini büyük bir titizlikle inceledi. MedYapım’la anlaşarak, Kanal D’de yayınlanacak olan Ayşe Kulin’in aynı adlı romanından uyarlanan “Veda” dizisinde başrol oynayacak. Evcen, bu dizide Mehpare karakterine hayat verecek. Merve Girgin’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin senaryosunu Sündüz Haşar yazıyor. Şu günlerde, Kasım ayında gösterime girecek olan, Özcan Deniz'le başrol paylaştığı "Evim Sensin" sinema filminin de heyecanını yaşayan Fahriye Evcen, yeni dizisi "Veda" için de hazırlıklara başladı.

Bu fotoğraf beğenilir

Öte yandan Özcan Deniz ile bir ayrılıp bir barışan Fahriye Evcen’in instagram'dan paylaştığı fotoğraf dikkat çekti. Evcen, şortlu bir cafede otururken fotoğrafını hayranlarıyla paylaştı. Bakışları ve seksi hali ön plana çıkan Evcen’in bu fotoğrafı kısa sürede 200 kişi tarafından beğenildi. Evcen’e gelen yorumlarda, hep ‘Çok güzel’ olduğu söylendi. (Milliyet)

Haberin Devamı