Gazete Vatan Logo
Magazin Fahişe rolünde!

Fahişe rolünde!

"Kamelyalı Kadın" müzikalinin basın tanıtımı önceki gün Darrüşafaka'da yapıldı...

8 Haziran 2012 tarihinde prömiyeri yapılacak olan, AlexandreDumas-Fils’in özgün romanından uyarlaran ‘KAMELYALI KADIN” müzikalinin basın tanıtımı önceki gün Darrüşafaka'da yapıldı. Tiyatro Kedi'nin yapımcılığında sergilenecek oyunun başrollerinde ise Hande Subaşı ve Bora Gencer oynuyor. Tanıtımda ‘Kıskançlık’ adını taşıyan bir tango gösterisi de yapan Subaşı, güzelliğiyle büyüledi. Müzikal Temmuz ayı içerisinde Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda oynanacak ve bir oyun geliri Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışlanacak.

İşte Subaşı'dan ilginç açıklamalar!

Müzikalde, o dönemin kurtizan olarak adlandırılan Margerete isimli kibar bir fahişesini oynuyorum. Ama hayatını yıllardır veremin pençesinde yaşayan, artık herşeyi boşvermiş ve pervasızca geçiren genç ve çok güzel bir kız.

İlk tiyatro deneyimim, müzikal olması benim için daha güzel oldu. Müziğe olan ilgimden dolayı keyifli oldu. Müzik yarışmasına girerken hiç bu kadar olumlu tepkiler alyacağımı bilmezdim. İlkokulda Ankara Radyosu Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu'ndaydım. Kendimi geliştirmem için bu proje çok güzel oldu

Fahişe rolünü kabul ederken tereddütüm olmadı. Çünkü bu klasikleşmiş bir eser artık. Nereden baksanız 6 yılım oldu oyunculuğa başlayalı. İlk zamanlarda tabii özen gösterdiğim konular vardı, dizileri kabul ederken dikkat ettiğim unsurlar vardı. Mantıken yanlış bulduğum için değil, zamanlama olarak yanlış bulduğum için. İlk işlerimde kendimi farklı göstermem gerekiyordu. İnsanların ağzına malzeme vermemek için prensili davrandım. Ama insanlar tanıdıkça tedirginlikleriniz azalıyor. İlk başladığım zamanlara göre daha geniş bakıyorum.

Özel hayatımda çok mutluyum. Erkek arkadaşım bana hiç müdahalede bulunmaz, kıyafetlerim ya da işimle ilgili. O anlamda şanslıyım. Modern görüşlü bir erkek arkadaşım var.

HANDE SUBAŞI

2005'de katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasını kazandı. Sonra Miss World yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve en iyi Ulusal Kostümü ödülünü aldı. 1 Elveda Rumeli , Güneşi Gördüm , "Anadolu Kartalları " gibi filmlerde oynadı.

Haberin Devamı