Gazete Vatan Logo

Facebook'tan sürpriz fotoğraf uygulaması!

Dünya üzerinde en fazla kullanılan sosyal ağ olma özelliğini sürdüren Facebook kullanıcılarının hayatlarını basitleştirmeye devam ediyor. Son uygulaması ile başarı çıtasını yükselten Facebook kullanıcıları yeni haberden fazlasıyla memnun. Peki Facebook'un yeni uygulaması nasıl çalışıyor? İşte tüm ayrıntıların yer aldığı haberimiz...

Facebook'tan sürpriz fotoğraf uygulaması!

Mark Zuckerberg tarafından basit formatlı olarak tasarlanan Facebook yıllar içinde sosyal medya alanını inşaa etti. Dev bir şirkete dönüşen Facebook tasarlayıcısını zengin etmekle kalmadı kullanıcılarına da kolaylıklar sağladı. Kendini sürekli güncelleyen ve donanımına yeni uygulamalar ekleyen Facebook'un son numarası fotoğraf uygulaması oldu. İşte yeni uygulamanın tüm özellikleri...

Telefondaki kameranız ile Facebook uygulamanız arasındaki mesafe daha da kısalacak.

1.6 milyar üyesi bulunan Facebook, bu kez fotoğraf ve video içerik üretimi ve paylaşılması üzerine bazı çalışmalar yapıyor.

The Wall Street Journal'daki bilgilere göre Facebook, tek başına çalışan yeni bir kamera uygulaması hazırlıyor. Bu uygulama, filtrelerden çekim modlarına kadar kullanıcılara birçok seçenek sunacak. Kullanıcılar, bu uygulama aracılığıyla çekimler gerçekleştirerek bunları direkt olarak Facebook'ta kolaylıkla paylaşabilecek. Ek olarak, tıpkı Periscope gibi bu kamera uygulaması sayesinde Facebook'ta canlı yayın yapılması da kolaylaşacak.

Haberin Devamı

Facebook yetkilileri, bu uygulama sayesinde Facebook'taki fotoğraf ve video içeriklerinin önemli ölçüde artmasını hedefliyor. Tabii bizi nasıl bir uygulama bekliyor, bu şimdilik belirsiz. Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.