Gazete Vatan Logo

Facebook'ta yorumlara yenilik geliyor!

Facebook'un daha önce Messenger için eklediği beş temel duygu ifadesi, durum yorumlarına da geliyor. Artık Facebook durumlarda da duygu ifadesi kullanılabilecek. İşte detaylar...

Facebook'ta yorumlara yenilik geliyor!

Facebook'ta beğen butonunun alternatifi olarak eklenen beş farklı duyguyu içeren ifadeler artık her yerde karşımıza çıkıyor.

Çoğu kişi tarafından oldukça sevilen bu ifadeler, kimileri tarafından da beğen butonunun yerini aldığından beridir sevilmiyor. Fakat gerçek şu ki Facebook, bu ifadeleri getirerek kullanıcılara duygularını daha iyi ifade etme şansı tanıdı.

FACEBOOK YORUMLARINA DİKKAT!

Geride bıraktığımız mart ayında Messenger'da da yeni bir güncelleme ile yerini alan Facebook ifadeleri, bugünden itibaren yorumlara kadar uzandı. Artık Facebook'ta yapılan yorumlara beş duyguyu barındıran ifadelerle tepkimizi gösterebileceğiz. Facebook yorumlarına gelen bu çeşitli duygu ifadeleriyle, yorumlardaki etkileşimlerde büyük bir artış olacak gibi duruyor.

Gönderilerde tanıştığımız ifadeleri yorumlarda da yine aynı şekilde beğen butonuna basılı tutarak kullanabileceğiz. Ayrıca bir Facebook sözcüsü, insanların Facebook'taki konuşmalarında tepkilerini göstermek için daha fazla yol istediğini işittiklerini ve buna yönelik Facebook yorumlarına da ifadelerin getirildiğini belirtti.
Facebook yorumlarına da eklenen ifadeler şu anda çeşitli yerlerde Facebook'un masaüstü sürümü üzerinden kullanılabilir durumda. Ancak ne yazık ki şuan bu özellik her yerde kullanılabilir durumda değil.
Facebook'un masaüstü sürümünün yanı sıra mobil sürümüne ne zaman geleceği henüz belli olmayan bu yeniliği en kısa zamanda herkesin tüm platformlarda kullanabileceğini de belirtelim.

Haberin Devamı

Kaynak: Shiftdelete