Gazete Vatan Logo

Facebook'ta kimlerin sizi sildiğini öğrenin!

Sosyal medya platformlarının arkadaşlık ilişkilerine olan hasarı yetmezmiş gibi, bir de başımıza bu çıktı.

Facebook'ta kimlerin sizi sildiğini öğrenin!

Whatsapp'ın mavi tik olayından sonra, bir yeni ev ve ocak batıracak özelliğe daha kavuştuk. Twitter'a yönelik bulunan 'Who Unfollowed Me' (kim beni takibi bıraktı?)' uygulamasının bir benzeri, artık Facebook için de bulunmakta.

'Who Deleted Me on Facebook' (Facebook'da beni kim sildi?)' uygulaması, isminden de anlaşılacağı gibi size, profilinizi arkadaş listesinden çıkaranları detaylı şekilde sunmaya yaramakta.

Hem Android hem de iOS işletim sistemleri için kullanıma sunulan uygulama, size indirildiği andan itibaren olan gelişmeleri sunmakta. Yani uygulama öncesi sizi arkadaşlıktan çıkaranları göremiyorsunuz. Uygulama bu özelliklerin dışında engellediğiniz ya da yeni eklediğiniz arkadaşlar gibi profilinize özel güncel bilgiler de sunmakta.

Aslında uygulama bizzat Facebook üzerinde, yani Facebook uygulaması dahilinde bir özellik olarak sunulacaktı. Ancak geçtiğimiz Nisan ayında Facebook'un özellikle gizlilik politikası konusunda yaptığı değişiklik, bunun önüne geçti. Bu sebeple özellik, ayrı bir uygulama olarak sunulmuş durumda.

Haberin Devamı

Kaynak: webtekno.com