Gazete Vatan Logo

Facebook Live'e güncelleme geldi!

Facebook Live için iki önemli özellik test edilmek üzere kullanıcılara sunuldu. Yeni eklenecek olan bu iki özellik sayesinde Facebook Live daha kullanışlı hale gelecek!

Facebook Live'e güncelleme geldi!

Facebook Live için kullanıcılara ilerleyen günlerde önemli yenilikler sunulacağı yetkililer, tarafından duyuruldu.

Facebook Live'a iki yeni özellik gelecek!

Yapılan açıklamaya göre sosyal medya devi, getireceği iki yeni özellik ile canlı yayın sırasında kişilerin arasındaki etkileşimi kuvvetlendirecek.

Facebook Live, kullanıcıları ''Canlı Sohbet'' özelliğiyle arkadaşlarınızla, canlı yayın sırasında gerçek zamanlı etkileşime girmenizde oldukça yardımcı olacak.

Arkadaşlarınızla Canlı Sohbet özelliği hem iOS hem Android kullanıcıları için bugün itibariyle seçili bölgeler de test edilmesi için kullanıma sunacak.

Bu özelliği detaylı bir şekilde açıklayacak olursak, canlı yayın sırasında arkadaşınız ile özel olarak sohbet edeceğiniz ayrı bir sohbet sekmesi açabileceksiniz. Oldukça yararlı olabilecek bu güncelleme sayesinde arkadaşlarınızla yayın sırasında kuvvetli bir iletişim kuracaksınız.
Deneme sürecinden sonra bütün kullanıcılar için aktif olacak bu özellik, sürekli canlı yayın yapan kullanıcılar için oldukça yararlı olacak.
Diğer gelen yeniliğe ise bir göz atacak olursak sosyal medya devi, canlı yayın sırasında diğer kullanıcıların, yayına arkadaşlarını davet etmesine olanak sağlayacak. Üzülerek söylüyorum ki, bu özellik yalnızca iOS kullanıcıları için erişebilir olacak.
Kaynak: Shiftdelete

Haberin Devamı