Gazete Vatan Logo
Magazin Ezgi Sertel: Yemek için yaşıyorum!

Ezgi Sertel: Yemek için yaşıyorum!

Lezzetin Haritası’ programının sunucusu Ezgi Sertel'den çok samimi açıklamalar.

Ezgi Sertel: Yemek için yaşıyorum!

Emre Saygı'nın Youtube’den canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ‘Lezzetin Haritası’ programının sunucusu Ezgi Sertel oldu.

"YEMEĞİN HAKKINI VERİRİM"

Yaşamak için yemek yiyenlerden olmadığını ve yediği yemeklerin hakkını verdiğini söyleyen Ezgi Sertel, "Ben yaşamak için yemek yiyenlerden olmadım. Yemek için yaşıyorum. Çok iştahlı birisiyim ve yediğim yemeklerin hakkını veriyorum” dedi.

"FARKLI FORMATLAR İSTİYORUM"

Evlendikten sonra bir yıl dinlenmek ve artık farklı formatta programlar yapmak istediğini söyleyen Ezgi Sertel “ Bu sene evlendikten sonra dinlenmek istedim. Eşimle tanıştığımdan beri hep şehir dışındayım. Kendisini çok özlüyordum. Ayrıca artık farklı formatta programlarda yapmak istiyorum. Kadın kuşağı programları olabilir ama evlilik programı yapmak istemiyorum” dedi.

"KENDİMİ İZLERKEN ACIKIYORUM"

Kendisine sürekli programı izlerken acıktıklarını söyleyenler olduğunu ancak buna inanmadığını söyleyen Ezgi sertel “Bana sürekli programı izlerken acıkıyoruz diyorlardı. Bende nasıl olur derken bir kere kendi programımı izlerken acıktım ve ekrandaki yemekten eve sipariş verdim” dedi.

Haberin Devamı

"ARABAMDA BUZDOLABI VAR"

Arabasında buzdolabı olduğunu ve gittiği yerlerdeki yöresel malzemelerden aldığını söyleyen Ezgi Sertel “Arabada buzdolabım var gittiğim yerlerdeki malzemelerden alıyorum. Ayrıca bir şeye ihtiyacım olursa oradaki ustaları arıyorum bana gönderiyorlar” dedi.

"GÜZDE 100 DEFA ELLERİMİ YIKARIM"

Ellerini sürekli yıkamak gibi bir takıntısı olduğunu ve günden ortalama 100 defa ellerini yıkadığını söyleyen ünlü sunucu, "Ellerimi sürekli yıkama gibi bir takıntım var. Tokalaştığımda bile el yıkarım. Kapı kollarını peçetesiz tutamam. Günde 100’e yakın ellerimi yıkıyorum. Evime gelenlere daha kapıdan girerken elini yıkarmısın diyorum. Elimde olmadan böyle bir takıntım var” ifadelerini kullandı.

"TORUNUMU GÖRMEK İÇİN YAŞAMAK İSTİYORUM"

Yaşamayı çok sevdiğini ve en büyük isteğinin torunlarını görmek için 95 yaşına kadar yaşamak olduğunu belirterek, "Sağlıklı besleniyorum ve torunumu görmek için yaşamak istiyorum. En büyük hayalimde 95 yaşıma kadar yaşamak var" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı