Gazete Vatan Logo

Ezgi Sertel ile Ozan Çobanoğlu dünyaevine girdi!

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da Hakan komiseri canlandıran Ozan Çobanoğlu ile Lezzet Haritası isimli yemek programının sunucusu Ezgi Sertel ile dünyaevine girdi. Maria'nın Bahçesi'nde gerçekleşen düğünde çifti oyuncu arkadaşları yalnız bırakmadı. İşte düğünden kareler...

Ezgi Sertel ile Ozan Çobanoğlu dünyaevine girdi!

Lezzet Haritası isimli yemek programının sempatik sunucusu Ezgi Sertel ile fenomen dizi 'Arka Sokaklar'da 'Hakan Komiser' karakterine hayat veren Ozan Çobanoğlu dünya evine girdi.

Marina'nın Bahçesi'nde gerçekleşen düğünde; ünlü çifti, aileleri ve oyuncu arkadaşları yalnız bırakmadı.

Çiftin düğününden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

Ezgi Sertel Kimdir?

Ezgi Sertel 1 Ekim 1981'de Karabük'ün Safranbolu ilçesinde doğdu.[1] İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 2007 yılında Samanyolu TV'de yayınlanan Tek Türkiye dizisinde oynadığı Zeynep Öğretmen karakteriyle geniş çevrelerce tanınmıştır. Daha sonra Tek Türkiye dizisinden ayrılmıştır.2006 yılında yayına giren Yapmurdan Sonra adlı dizide Leyla öğretmen karakteriyle izleyici karşısına geçmiştir. Oyunculuğun yanı sıra Sunuculukta yapan Ezgi Sertel Show TV'de yayınlanan Lezzet Haritası isimli programla Anadolu'da birçok şehri dolaşarak o şehrin yemeklerini ve kültürünü tanıtmıştır.[2] Halen Star TV'de aynı programla sunuculuğa devam etmektedir.

Haberin Devamı

Ozan Çobanoğlu Kimdir?
Ozan Çobanoğlu 6 Şubat 1980; Arpaçay, Kars doğumlu Türk oyuncu. Murat Çobanoğlu'nun oğludur.
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden 2004 yılında mezun olmuştur. İzmir ve Ankara Devlet Tiyatroları'nda görev aldıktan sonra 2005 yılından itibaren Konya Devlet Tiyatroları'nın kadrolu elemanıdır. Samanyolu TV de Tek Türkiye dizisinde başrol oyuncu olarak görev aldı.