Gazete Vatan Logo

Exatlon Türkiye nedir? Exatlon Challenge yarışmasında kimler yarışacak?

Exatlon Challenge yarışması ve yarışmaya kimlerin katılacağı merak ediliyordu. Acun Ilıcalı bu meraka son verdi ve Exatlon Challenge yarışmasına kimlerin katılacağını duyurdu. Peki, Exatlon Türkiye nedir? Acun Ilıcalı tarafından açıklanan Exatlon Challenge yarışmacıları kimlerden oluşuyor?

Exatlon Türkiye nedir? Exatlon Challenge yarışmasında kimler yarışacak?

Exatlon Challenge kadrosu Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Bazı Youtuber’ların da olduğu yarışmanın kadrosunda 17 kişi var. İşte, Exatlon Challenge nedir? Exatlon Challenge kadrosu kimlerden oluşuyor?

EXATLON YARIŞMASI NEDİR?

Yüksek fizik performans ve konsantrasyon gerektiren Exatlon yarışması, ünlüler ve gönüllüler olarak ikiye ayrılmış, takımlar haftalarca özel kamplarda yaşayarak hem gruplarının galibiyeti hem de bireysel şampiyonluk için parkurlarda yarışacaklar.

2017'de Brezilya'da yayınlanan Exathlon Brasil programı 10'ü ünlü 10'u gönüllü toplamda 20 yarışmacıdan oluşmuştu. 2 takım, Dominik Cumhuriyeti'ndeki zorlu Exathlon parkurlarında kıran kırana mücadele etmişti.

ACUN: TÜRK TAKIMI YOLA ÇIKTI

Acun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Exatlon Cup 2019 yarışmasını Dominik’te 4 ülkenin yarışacağı Exatlon Cup’a katılacak Türk takımının kadrosu yola çıktı. Gönülden başarılar diliyoruz" sözleriyle ifade ederek, yeni yarışmayı ve yarışmacıları duyurdu.

EXATLON CHALLENGE YARIŞMACILARI KİMLER?

Haberin Devamı

Doğan Kabak,
Buse Plan,
Barış Erdoğan,
Burce Yağmur Karabal,
Uras Benlioğlu,
Aleyna Şen,
Dilan Ay,
Buğra Kazancı,
Gözde Demiral,
Hayrettin,
Mendebur Lemur,
Öykü Berkan,
Furkan Kaya,
Elanur Pat,
Furkan Yaman,
Dilara Aydın,
Oğuzhan Uğur

REALITY SHOW ATMOSFERİ OLACAK

Youtuber Orkun Işıtmak canlı yayında yaptığı açıklamada ise Exatlon Challenge yarışması için; “Mecrayı henüz söyleyemiyorum fakat çok güzel bir proje ortaya çıkacak. Acun ağabeyle daha önceden bir araya gelmek çok istemiştik fakat bugüne kısmet oldu. Proje için önümüzdeki ay Dominik’te çekimlere gidicem. Exatlon Challenge, Survivor’dan farklı olacak ve toplamda 18 yarışmacı aynı evde kalacak. Farklı takımlarda 9’ar şekilde bölünecek olan 18 yarışmacı aynı evi paylaşacaklar ve bir yandan da Reality Show tarzında bir proje ortaya çıkacak. Öte yandan projede çok önemli isimler yer alıyor. Onları daha sonra açıklayacağım.” demişti.