Gazete Vatan Logo

Evora İstanbul Marmara, 90 Bin'den Başlayan Fiyatlarla

TOKİ iştiraki EMLAK KONUT GYO ile birlikte TEKNİK YAPI ’nın, Tuzla’da gerçekleştirdiği Evora İstanbul Marmara Denizi ile buluşuyor. Evora İstanbul’un ikinci etabını oluşturan EVORA İSTANBUL Marmara’da yer alan 863 daire 90 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Evora İstanbul Marmara, 90 Bin'den Başlayan Fiyatlarla

Tuzla’ya yeni görünüm kazandıran EVORA İSTANBUL, satışa sunulan ve deniz cepheli yeni daireleriyle Marmara’yı kucaklamaya hazırlanıyor. TOKİ iştiraki EMLAK KONUT GYO ile birlikte hasılat paylaşım modeli kapsamında TEKNİK YAPI tarafından gerçekleştirilen EVORA İSTANBUL projesinin ikinci etabını oluşturan EVORA İSTANBUL Marmara’daki 863 daire 90.000 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Satışa çıkacak dairelerin tüm Marmara denizine sahip bir manzaraya sahip olduğu bilgisini paylaşan TEKNİK YAPI HOLDİNG BAŞKANI Nazmi Durbakayım, söz konusu dairelerdeki şerefiye değerlerinin de alıcılara ekstra bir avantaj sağlayacağını vurguladı.
Marmara Denizi manzaralı olan daireler stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi şeklinde olacak ve teslimi yaklaşık 30 ay sonra yani Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek. Satışa çıkarılan bölümde ayrıca bir tıp merkezi ve 23 adet ticari birim yer alıyor.

Marmara cepheli dairelere talep, ikinci etap satışını öne çekti

Haberin Devamı

EVORA İSTANBUL’un Ekim ayında satışa sunulan 1.509 dairelik ilk etabının beklentilerin üzerinde bir ilgi gördüğünü açıklayan Nazmi Durbakayım, satış ofisine gelen misafirlerin deniz cephesi olan dairelere de yoğun talep gösterdiğini belirtti. Misafirlerin önemli bir kısmının direkt Marmara’ya bakan daire talep ettiğini kaydeden Durbakayım “EVORA İSTANBUL Marmara’yı, 2012’nin ilk günlerinde satışa sunulacak şekilde hazırlamıştık. Ancak ilk etap için gelen misafirlerimizden her üç kişiden biri deniz manzarası istediği için ‘ikinci etabı, ilk etapta yer alan daire satışları yüzde yüz tamamlanmadan yaklaşık bir ay önce satışa sunduk” açıklamasında bulundu.

Yaşam merkezi ve doğa iç içe

Satışa çıkacak olan ve EVORA İSTANBUL Marmara’da yer alan 14 blokta, toplam 863 daire yer alıyor. Büyük çoğunluğu 3+1 tipinde dairelerden oluşan bloklarda ayrıca stüdyo, 1+1, 2+1 ve 4+1 tipi daireler bulunuyor. EVORA İSTANBUL Marmara’nın en müstesna yerine kendine müstakil bir alan içerisinde yer alan konumda bulunan dairelerin yarısından fazlası, çocuklu ailelerin arzu edeceği büyüklükte olacak. Ticari birimlerin proje içindeki yollara bakacak şekilde konumlandırılan EVORA İSTANBUL Marmara’da 4 adet açık yüzme havuzu, 2 adet çocuk parkı ve kafeterya gibi büyük hacimli sosyal tesislerle birlikte hamam, sauna, okuma&satranç odası, çocuk oyun odası, bilardo salonu, TV odası, toplantı odası gibi kapalı alanlarda projelendirilen sosyal tesisler yer alıyor. Yine sadece EVORA İSTANBUL Marmara’ya ait 760 adedi kapalı 278 adedi açık olmak üzere toplam 1.038 adet otopark alanı da yapılıyor.
Yükselen kredi faiz oranları, Avrupa’daki ekonomik krizin Türk ekonomisi üzerindeki baskıları ve konut sektöründeki rekabete rağmen ilk etaptaki ekonomik fiyat politikası EVORA İSTANBUL Marmara’da da devam edecek.

Haberin Devamı

Bu kapsamda metrekare birim fiyatı 1.731 liradan başlayan EVORA İSTANBUL Marmara’da stüdyo daireler 90 bin TL, 1+1 daireler 107.100 TL, 2+1 daireler 169.600 TL, 3+1 daireler 237.200 TL ve 4+1 daireler 327.900 TL’den başlayacak.

Haberin Devamı

Evora İstanbul hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın!


TEKNİK YAPI ’dan finansman desteği

EVORA İSTANBUL Marmara’daki daireler yüzde 7 peşinat avantajı ve uygun ödeme koşullarıyla satışa çıkarıldı. Mortgage kredilerine bağlı olarak, banka kredisi kullanmak isteyenlerin ödemek zorunda olduğu yüzde 25 peşinat için TEKNİK YAPI HOLDİNG tarafından finansman desteği sağlanıyor. Bu kapsamda yüzde 7 peşinat ödeyerek daire almak isteyenlerin bakiye yüzde 18’lik oranı 12,18 ve 24 ay olmak üzere 3 eşit ay şeklinde vadelendiriliyor. Daire bedelinin kalan yüzde 75’i için banka kredisi kullandırılıyor.