Gazete Vatan Logo

Evora'da 76,900 TL'lik fiyata büyük ilgi!

Teknik Yapı’nın Tuzla’da gerçekleştirdiği Evora İstanbul projesinin ilk etabını oluşturan 1.509 dairenin 502’si satışa çıktığı ilk iki gün satıldı.

Evora'da 76,900 TL'lik fiyata büyük ilgi!

Teknik Yapı’nın Emlak Konut ile hasılat paylaşım şeklinde gerçekleştirdiği Evora İstanbul, satışa çıktığı ilk haftasonu tam anlamıyla büyük bir izdihama sahne oldu. Haftasonu tüm İstanbul’u etkisi altına alan sağanak yağmura rağmen satış ofisini dolduran yaklaşık bin kişi, daire almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Telefonla çağrı merkezini arayarak bilgi isteyenlerin sayısı ise 2.101 olarak gerçekleşti.

Proje detayları için tıklayın!

Evora İstanbul’a gösterilen teveccühün Teknik Yapı markasına güvenin doğal sonucu olduğunu belirten Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, yaşanan izdihamın doğru fiyatlandırma ve doğru konsept geliştirmeyle bağlantısı olduğunun altını çizdi. Başkan Durbakayım, ilk iki gün yaklaşık 672 kişinin daire almak için opsiyon yaptırdığını açıklarken şu bilgileri de verdi;

“İlk gün 421 aile satış ofisimizi ziyaret ederken, ikinci gün 499 aileyi misafir ettik. İki gün sonunda ilk etabı oluşturan 1.509 dairenin üçte biri için sözleşme imzalandı. Bu iki gün içinde yaşanan yoğun talep nedeniyle uzun süre beklemek zorunda kalan müşteriler, her saat başı satış temsilcilerinin her saat başı yaptığı maket başı tanıtım ve örnek daire tanıtımları ile genel olarak bilgilendirildi. Almak istedikleri dairenin konumları ve proje hakkında genel bilgileri dinleyen müşterilerimiz, almak istedikleri daireyi daha çabuk seçme imkanı buldular. “

Haberin Devamı

Teknik Yapı’nın Tuzla’da satışa sunduğu 4.304 konutluk Evora İstanbul projesinde satışa çıkan ve projenin ilk etabını kapsayan 15 blokta toplam 1.509 daire yer alıyor. Metrekare birim fiyatı ortalama 1.550 liradan başlayan projede stüdyo daireler 76.900 TL, 1+1 daireler 84,200 TL, 2+1 daireler 146.700 TL, 3+1 daireler 188.100 TL’den başlayan fiyatlardan başlıyor. Satışta yüzde 7 peşinat kullanımı için olanak sağlanırken, bedelin yüzde 25’in tamamlanması için Teknik Yapı Holding tarafından bakiye yüzde 18’lik oran 12,18 ve 24 ay olmak üzere 3 eşit ay şeklinde vadelendiriliyor. Daire bedelinin kalan yüzde 75'i için banka kredisi kullanılabiliyor.

Haberin Devamı