Gazete Vatan Logo

Evli çift CD için ortalığı savaş alanına çevirdi!

AYDIN’ın Nazilli İlçesi’nde, bir akaryakıt istasyonundan ücretini ödemediği CD ile ayrılmaya çalıştığı ileri sürülen çift, durumu fark eden çalışanlarla tartıştı. CD’yi bıraktıktan sonra işyerinin camlarını kıran ve ardından otomobille uzaklaşmak isteyen çift, şikayet üzerine peşlerine düşen polisten kaçmaya çalıştı. Çiftin içinde bulunduğu otomobil güçlükle durdurulurken, kovalamacada bir polis aracı kaza yaptı. Şans eseri ölen ya da yaralanan kimsenin bulunmadığı kovalamacada, kaçan sürücü 23 yaşındaki Ahmet A.’nın eşi 19 yaşındaki Aynur A. baygınlık geçirdi. Kaldırıldığı hastanedeki tedavi edilen Aynur A, eşi Ahmet A. ile sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Nazilli-Denizli karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna geçen pazar günü saat 22.30 sıralarında gelen Ahmet A. ile Aynur A., iddiaya göre, ücretini ödemeden Cansever’in ’Ben ne günler gördüm’ isimli CD’siyle işyerinden ayrılmaya çalıştı. Akaryakıt istasyonu görevlilerinin uyarıları üzerine CD’yi bırakan, ardından çalışanlarla tartışıp camları kıran çift, Ahmet A.’nın yönetimindeki 06 AFE 86 plakalı otomobilleriyle kaçmaya başladı. İhbar üzerine, polis, çiftin içinde bulunduğu otomobilin peşine düştü. Kuyucak yönüne giden sürücü, Güzelköy ve Polis Okulu ile Muammer Aksoy Kavşağı’nda yolu kesen polis barikatından kurtuldu. Bir arada gözden kaybolan otomobil, ilçe merkezinde bir kez daha fark edildi. 10 asayiş ekibiyle süren kovalamaca sırasında 5 Eylül Kavşağı’nda, bir polis otomobilinin üzerine, önünde giden ve ani fren yapan kamyonetin kasasından savrulan çamaşır makinesi düştü. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Yaklaşık 2 saat boyunca 80 kilometre kaçan sürücü Ahmet A., Jandarma Kavşağı’nda yolu kesen polis ekiplerince yakalandı. Güçlükle durdurulan otomobilden indirilen çiften Aynur A., fenalık geçirdi. Çağrılan sağlık ekipleri, Aynur A.’yı Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Gözaltına alınan sürücü Ahmet A.’nın yapılan kontrolde, 2.00 promil alkollü olduğu belirlendi. Hastanedeki tedavisi sonrası Aynur A. ile birlikte Ahmet A., adliyeye sevk edildi. İkili, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Ankaralı oldukları belirlenen çiften şikayetçi olan market çalışanlarından İsmail Odabaşı, "İçeri geldiler. Etrafa bakındılar. Ben o sırada başka bir müşteriyle ilgileniyordum. Daha sonra bayanın müzik CD’si aldığını fark ettim. Kendisine seslendim. Bayan markete tekrar girerek CD’leri bıraktı. Dışarı çıktı yanındaki erkekle beraber dolaptan soda şişelerini alarak cama fırlattılar."

Haberin Devamı