Gazete Vatan Logo
Magazin Evinizi değiştirecek şenlik!

Evinizi değiştirecek şenlik!

Evinizi değiştirecek şenlik!

10. Uluslararası İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı bugün başladı. Tüyap Fuar Merkezi’ndeki markalar arasından evinizin havasını değiştirecek seçenekleri ve dekorasyonda unutmamanız gereken ipuçlarını topladık...

Evdema baharı renkli karşıladı!

“Ev Dekorasyon Mağazaları” konseptiyle fark yaratan EVDEMA, 2-5 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Ideal Home Fuarı’nda Vitale Aksesuar, Vitale Masa&Sandalye ve Vitale Aydınlatma Ürünlerinin yeni koleksiyonları ile yer alıyor. Ev dekorasyonuna getirdiği akılcı çözümlerle dikkat çeken Evdema, Ev Eşyaları Züccaciye ve Çeyiz Fuarı’nda Vitale aksesuar, Vitale masa&sandalye ve Vitale aydınlatma ürünlerinin yeni koleksiyonlarını görücüye çıkarıyor. Fuarda sergilenecek ürün grupları arasında Vitale’in yeni aksesuar modelleri de yer alıyor. Evlerin ambiyansını değiştiren ve en yeni moda trendlerinin çizgisini yansıtan Vitale aksesuarlar, farklı tasarım ürün gruplarındaki yeni modellerden oluşuyor. Evdema, el yapımı cam ürünler, seramikler, minimalist mobilyalar, çerçeveler, biblolar, aynalardan oluşan Vitale’in yeni aksesuar ürünleri de fuarda görülebilir.

Haberin Devamı

Züccaciye sektörü İdeal Home’de buluşuyor
EMSAN yeni ürünleriyle İdeal Home Fuarı 3 Hall’deki plaftformunda yerini alacak. Tüketicinin beklentilerine yönelik ürünler geliştirmeyi hedefleyen Emsan, her yıl olduğu gibi bu yıl da en yeni ürünlerini fuarda tüketiciyle buluşturacak. Emsan Genel Müdürü Uğur Kaymak fuarda yeni ürünlerinden 24 parça günlük yemek takımı, kahvaltı takımı ve granit pişirme ürünlerinin yer alacağını belirtti. Emsan, 40’tan fazla yeni ürün çeşidinden oluşan, görselliğiyle dikkat çekecek standıyla ilgilenenlerle buluşacak.
Pera Bone ile evinize gelen tazelik
Pera Bone Selection Yemek Takımı; özel formüllü porselen hamuru sayesinde ışık geçiren saydamlıkta, ince ve hafif olarak üretildi. Tüm parçaları içeriğinin kalitesini yansıtan parlaklıkta ve doğal fildişi renginde olup kir ve leke barındırmıyor. Pürüzsüz yapıya sahip olan takım 86 parçadan oluşuyor, bulaşık makinesinde yıkandığı takdirde renkleri solmadan uzun ömürlü kullanım vadediyor. Takımın üzerindeki bahar çiçekli deseni ve altın yaldızlı çerçevesiyle sofralarınıza baharın tazeliğini getiriyor. Korkmaz Pera Bone Selection yemek takımının satış fiyatı 1.899 TL.
Crate and Barrel deniz kokuyor
Yeni koleksiyonuyla mavi ile beyazı, gri ile kırmızıyı, ham ahşap ile canlı renkleri yaşam alanlarında bir arada buluşturan Crate and Barrel, sezona özel yeni ürünleriyle baharın coşkusunu evinizin her alanında yaşamanızı sağlıyor. 2015 Bahar Koleksiyonu, deniz kokusunu yaşam alanlarına taşıyor. Mavinin tüm tonları ile sahil havasını evlere taşıyan Bahar Koleksiyonu, geometrik desenler, dekorasyonda kontrast yaratma imkanı sunan özgün formlar ve sualtını çağrıştıran deniz kabukları ve balık figürleri ile yaşam alanlarına deniz kokusunu taşıyor. Maviyi destekleyen beyaz, kırmızı, sarı ve turuncu gibi bahar renkleri, metal, altın ve ahşap gibi tamamlayıcı malzemelerle tasarımlarda hayat buluyor.
Essenso’ya en prestijli tasarım ödülü
Essenso Bombé Döküm Demir Izgara Tavası ile “House of Esse” tasarım ekibimizden tasarımcı Efe Erinç Erdoğdu dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden birisi olarak kabul edilen Red Dot tarafından ödüle layık görüldü. Essenso her yıl binlerce firmanın başvurduğu tasarım dünyasının Oscar ödülleri olarak gösterilen Red Dot Ödülleri 2015 Yarışmasında “Yağsız, dumansız ve kokusuz ızgara” konsepti ile geliştirilen yenilikçi tavayla prestij ödülü aldı. Tasarım sahip olduğu bombeli içyapısıyla daha sağlıklı bir ızgara keyfi sunarak yağsız, kokusuz ve dumansız ızgara keyfini evinize getiriyor. Ayrıca çevre dostu olan ürün, pişirme esnasında enerji tasarrufu sağlıyor.
Lea ile çay keyfi...
Çay ustası Lea’nın patentli yeni demlik kapağı sayesinde, suyun mineralleri ve çayın aroması demliğin içinde kalır; demlik hava almadığında dem soğumaz, çayın tazeliği korunur. Çayı sizin için sürekli sıcak tutarken, özel geliştirilmiş çift rezistans sistemi enerji tasarrufu sağlar. Geniş demlik ve su ısıtıcı kapasitesi ile bitmeyen çay keyfi sunan Lea, çay tiryakilerine her yudumda özledikleri lezzeti tattırmayı hedefliyor.
Goldmaster’dan 300’e yakın seçenek
40 yıldır sektörde, üretim ve AR-GE gücüyle global standartlarda hizmet veren ve yenilikçi ürünleri tüketiciyle buluşturan Türkiye’nin öncü elektronik markası GoldMaster, 5 Nisan’a kadar wdüzenlenecek Ideal Home, Ev Eşyaları, Züccaciye ve Çeyiz Fuarı’nda, züccaciye ve küçük ev aletleri grubundaki yüzlerce ürün çeşidiyle ziyaretçilerini bekliyor. GoldMaster, züccaciye grubunda porselen ve çelik takımlar, çatal kaşık, kahvaltı, cam bardak setleriyle birlikte granit ve seramik pişiricilerinde aralarında olduğu 300’den fazla çeşit ürününü sergileyecek.

Aryıldız ile ‘baş başa’ kahveler…

ArYıldız’ın, “baş başa sohbetler için” özel tasarladığı, yeni 2’li kahve fincanı ve tepsisi 135 lira, 2’li çay fincanı ve tepsisi de 199 liralık fiyatıyla satışa sunuluyor. Yeni çift kişilik porselen çay ve kahve setleri, ArYıldız’ın yurt içi ve yurt dışındaki 850 aktif bayisinde, ArYıldız Court mağazaları ve internette www.aryildizcourt.com adresindeki online satış sitesinde, kullanıcıların beğenisine de sunuluyor.
LAV bardaklarında yeşeren tohumlar
Tasarımlarındaki sıradışı ve sofistike ayrıntılarla ışık saçan LAV, yaklaşan bahar günlerinde bardaklarınıza doğanın gücünü taşımanızı sağlıyor. Havaların ısınmasıyla canlanan doğanın enerjisi evlere yansıyor. Balkonlarda, bahçelerde geçirilen vakit artarken, doğanın renklerini LAV ile evlere taşımak mümkün oluyor. Özgün cam tasarımlarıyla sofraları renklendiren LAV ürünleri, baharın gelmesiyle çiçekleri de camın ışıltısıyla tanıştırıyor.
Hayatınızı renklendirecek ipuçları!
- Renkten korkmayın: Eşyaların ve takımların renk kalabalığı yapmasından korkmayın, renkler hayatınızı sımsıcak da yapabilecek sıradanlaştırıp soğutabilecek de güce sahiptir. Yeter ki birbirleriyle ve evin genel dekorasyonuyla uyumuna dikkat edin. Bazen zıtlıklardan harika kombinasyonlar çıkarabilirsiniz. Soğuk renkleri sıcak renklerle harmanlayın.
- Yadigarlara önem verin: Anneannenizden babaannenizden kalan özellikle değişik desenli takımları, ufakta olsa tek bir fincanı bile kullanmasanız dahi dekoratif malzeme yapabilirsiniz. Yeni züccaciye eşyası alırken de ileride çocuklarınıza ve torunlarınıza bırakabileceğiniz güzel bir hatıra olabileceğini unutmayın.
- Mobilya kadar önemli: Züccaciyenin ve bu eşyalarla yarattığınız enerjinin evinizin genel havasını baştan yaratabilecek, mobilya kadar önemli bir faktör olduğunu unutmayın. Dekoratif ahşap bir sehpa üzerinde renklerine uyumlu capcanlı bir hava katacak bir dekor ya da fincanla gözünüze bambaşka görünebilir.
- Detaylardan vazgeçmeyin: Yatağınızın kenarı ya da banyoda klozetin yanı demeyin, sonuç olarak göz hizanıza giren her alan, güzel olmayı hak ediyordur. O yüzden klozet kenarı şık bir gazeteliği de, yatanızın üzerindeki komidinde fazla alan kaplamayacak ama bulunduğu yerin havasını değiştirecek kapasitede bir dekoratif malzemeyi de ıskalamayın.

Haberin Devamı