Gazete Vatan Logo

Evinizi burcunuza göre dekore edin

Hangi burç, yaşam alanını nasıl dekore etmeye yatkın?

Evinizi burcunuza göre dekore edin

Hayatımızın gidişatı, zevklerimiz ya da belirgin özelliklerimizle ilgili fikir veren astroloji, evinizin dekorasyonu konusunda da sizlere ipuçları veriyor.

Peki, hangi burç, yaşam alanını nasıl dekore etmeye yatkın? İşte astrolojiden cevaplar...

KOÇ:

Özgürlüğüne düşkün Koç'lar ferahlıktan hoşlanır. Canlı renkler; özellikler kırmızı ve turuncu gibi sıcak renklerle mutlu olurlar. Hobilerini yansıtan objeleri görmekten mutlu olurlar.

BOĞA:

Konfora düşkün Boğa'lar özel zevkleri vardır. Müzikle haşır neşir olmayı severler. Bahar renkleri ve toprak tonlarını görmek onları dinginleştirir.

İKİZLER:

Trendleri takip etmekten hoşlanan İkizler insanı, yaşam alanını kendi zevkleri ve son trendlere göre düzenler. Parlak ve açık renkleri dekorasyonda kullanmaktan zevk alırlar. Teknolojik eşyalar da vazgeçilmezleridir.

YENGEÇ:

Duygusal Yengeç'ler huzuru bulacağı ve dinlenebileceği bir alana ihtiyaç duyarlar. Beyaz, gümüş, inci gibi renkler temizlik ve ferahlık hissi verir. Anahtar kelimesi: sıcak ve içtendir.

ASLAN:

Haberin Devamı

İlgi odağı olmayı ve dikkat çekmeyi seven Aslan'ların rengi; turuncu, sarı ve mordur. Görkemli eşyalara bayılırlar.

BAŞAK:

Mantıklı ve titizliğiyle bilinen Başak'lar, düzenli ve tertipli olmak isterler. Bu yüzden bol dolaplı ve raflı dekorasyonları tercih ederler. En mutlu oldukları renkler ise; krem, bej, beyaz ve açık mavilerdir.

TERAZİ:

Dengeli Terazi'ler rahatlık ararlar. Nefes alabilecekleri bir dekorasyonu tercih ederler. Birbiriyle uyumlu objeler onları rahat hissettirir. Pastel renkleri kullanmak isteyebilirler.

AKREP:

Koyu renklere düşkün olan Akrep'ler, sürprizleri ve gizemi severler. Özel kokular vazgeçilmezleridir. Koyu renkli perdeler ve egzotik kokular kullanabilirler.

YAY:

Mumlara ve haritalara düşkün olan Yay'lar dekorasyonla bu imgeleri kullanmak isteyebilir. Mor, turkuaz ve parlak mavileri kullanabileceği duvarlar ve halılar onları rahat hissettirir.

OĞLAK:

Pahalı kumaşlar ve eski mobilyalara ilgi duyan Oğlak'ların favori renkleri; siyah, gri, kahverengi ve yeşildir.

KOVA:

Asi kişiliğinizi gösterebileceği alanları tercih eder. Favori renkleri; gümüş ve metalik renklerdir. Soyut imgeleri dekorasyonda kullanmaktan zevk alırlar.

Haberin Devamı

BALIK:

Hayal gücünü özgürce kullanabileceği alanlar ve bu alanlarda su yeşili, su mavisi görmeyi severler. Düşlere dayalı bir estetik anlayışları vardır.